Hem tips Du är här

Djurgården vs BK Häcken – Dagens bästa speltips

Till helgen väntar ett högintressant möte när Djurgården tar emot BK Häcken på plasten på Tele 2 Arena. Det är två lag med relativt lik form som möts men det är hemmalaget som är favoriter till tre poäng. Just nu kan du som tror på hemmaseger få tillbaka 470 kronor på en insatt hundring om Djurgården vinner. Allt du behöver göra är att registrera ett konto hos svenska bettingsidan Betsson och ta emot välkomstbonusen. Då kan du oddsa på DIF-seger och mer än fyrdubbla din insats. 

Speltips Djurgården vs BK Häcken med högsta odds

* Vi tror Djurgården vinner hemma mot BK Häcken. Bäst odds hittar vi hos Betsson som erbjuder 2,35 på hemmaseger vilket vi också spelar. 

Så här gör du

  • Registrera ett konto hos Betsson
  • Gör en insättning på 100 kronor och ta emot oddsbonusen på 100 kronor, du har nu 200 kronor att spela för
  • Satsa 200 kronor på att DIF vinner till oddset 2,35
  • Om DIF vinner får du tillbaka 470 kronor på en insatt hundring
  • Omsättningskrav gäller på 1x bonus till minsta odds 1,50, regler och villkor gäller

Tankar och analyser inför matchen

Djurgården tog en stark seger senast i derbyt mot AIK, första segern på 14 försök i Allsvenskan mot tvillingklubben. Nu väntar ett BK Häcken som är obesegrade i fyra matcher. Samtidigt har BK Häckens bortaspel långt ifrån imponerat. På de fyra matcherna man spelat utanför Hisingen har det blivit noll vinster, tre oavgjorda och en förlust. 

Senast lagen möttes på Tele 2 var förra säsongen i en match som DIF vann komfortabelt med 2-0. Den här gången håller vi också DIF som favoriter men räkna inte med någon målfest. DIF vann med 1-0 senast mot AIK medan BK Häcken spelade 0-0 i derbyt mot IFK Göteborg. Vi förväntar oss en tillknäppt tillställning där Djurgården avgör sent. 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se