Hem tips Du är här

Dagens speltips: Djurgården – Örebro med Betfair

ALLSVENSKAN – De regerande mästarna Djurgården spelar idag andra omgången mot Örebro på hemmaplanen Tele2 Arena. I premiärmatchen i Allsvenskan efter uppehållet tog ett starkt Djurgården 3 poäng på bortaplan mot Sirius (0-2) medans Örebro förlorade sin match mot AIK med 2-0 i slutminuterna. Risk för skräll med väldigt bra odds, utan risk att förlora dina pengar hos Betfair.

I det här speltipset tittar vi närmare på hur du genom Betfairs spelbörs kan satsa 250kr, och om du förlorar direkt få dina pengar tillbaka i kontanter!

Här är mitt speltips för kvällens match:

Bra odds för att båda lagen gör mål i andra halvlek.

Örebro uppvisade starkt anfallsspel mot AIK under premiären och missade reducering målet i slutminuterna med ett ribbskott. AIK gjorde tyvärr 2-0 strax efter vilket gör att slutresultatet vid första anblick kan vara missvisande

På betfair ligger oddsen just nu på 3.5 för att båda lagen ska göra mål i andra halvlek, och eftersom Örebro har visat ett stabilt anfallsspel med flertalet chanser under premiären så är det inte alls omöjligt att man lyckas sparka in bollen ikväll.

Chans för skräll?

Eftersom underdogsen Örebro har ett vasst anfallsspel och förmodligen är väldigt revanschsugna mot Stockholm efter den oturliga förlusten mot AIK som nästan slutade med minst oavgjort är det inte helt omöjligt att Örebro med lite medvind vinner den här matchen.

Varför jag tar upp detta bet är eftersom du får 8.5 i odds på att Örebro vinner och genom Betfairs spelbörs får du dina pengar tillbaka direkt vid förlust, utan omsättningskrav. Du riskerar alltså inte att förlora, men har chans att vinna stort.

Djurgården är trots allt favoriter och regerande mästare

Trots detta kan vi inte stryka under stolen att djurgården är regerande mästare och uppvisade ett fantastiskt defensivt spel i första omgången. Min bedömning är alltså att Djurgården kommer vinna matchen med 2-1. På betfair kan är oddsen 7.5 för att djurgården vinner med 2-1

Slutsatsen är alltså att Djurgården förmodligen kommer att vinna, men vill du chansa på skräll har du bra odds utan risk för att förlora dina pengar.

För att ta del av dagens speltips utan risk att förlora dina pengar hos Betfair
Vi rekommenderar dessa odds eftersom förutsättningarna för storvinst är relativt goda, samtidigt som du inte riskerar att förlora dina pengar!

Skapa Betfair konto inför Djurgården – Örebbro

Skapa ett konto på Betfair med koden SWE250
Lägg ditt spel på spelbörsen för 250kr
Du får tillbaka hela summan i riktiga pengar om du förlorar, utan omsättningskrav

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se