Hem tips Du är här

Speltips Djurgården – Kalmar FF med dagens odds

SÖNDAG 28/6  – Speltips med bra odds inför Djurgården – Kalmar FF. Kommer även Kalmar FF lyckas spöa de förlusttyngda Djurgården? Oddsen visar att en vinst för Kalmar är en skräll, men statistiken säger något annat. Inför dagens speltips på Djurgården – Kalmar har vi kollat höga odds hos ComeOn.

Speltips: Hos ComeOn får du 300% i välkomstbonus upp till 1000kr. Sätter du in 250kr får du 1000kr att spela för.

Odds: 4.50. 2 – Vinst för Kalmar FF – Hos ComeOn får du 4.50 i odds, vilket ger dig 4500kr i vinst om du sätter in 250kr hos ComeOn

Odds: 5.20 – Kalmar vinner och håller nollan – Med Djurgårdens kassa avslut bör en fredning av nollan för Kalmar anses rimlig

Odds: 3.65 – Kalmar gör fler än 1.5 mål – Genom bra spel i samband med fasta situationer från Kalmars håll är dessa fina odds värda att titta närmare på

Statistik inför dagens speltips Djurgården – Kalmar 

✅Djurgården ligger inför fjärde omgången strax över nedflyttningsstrecket på 12:e plats med 1-2 i matcher och 3:5 i målskillnad. 

✅Kalmar ligger tvåa med 2-1 i matcher och övertygande 7:2 i målskillnad.

Varför jag anser dagens speltips vara ett bra spel:

✅Djurgården har spelat trög och fantasilös fotboll som förlitar sig på ett defensivt spel och fasta situationer. Av matchen mot IFK Norrköping kan vi dra slutsatsen att deras ess i rockärmen inte håller måttet när de möter ett lag som vet hur man anpassar spelet.

✅Kalmar kommer med all säkerhet dra nytta av detta då det var tydligt att man gillar spel i fasta situationer under matchen mot Helsingborg IF, där 3 av 4 mål gjordes i samband med fasta situationer.

✅Djurgården kommer till avslut, men missar målet.

I den katastrofala matchen mot IFK Norrköping som många Djurgårdare förmodligen hoppades skulle vara vändningen hade Djurgården 6 målchanser varav 1 på mål.

Många av de misslyckade anfallen ledde dessutom till att IFK Norrköping, som hade ett betydligt bättre anfallsspel lyckades vända och skapa farliga chanser.

djurgården möter kalmar allsvenskan

Många förändring hos Djurgården – kommer det hjälpa?

Djurgården fortsätter att göra många förändringar i laguppställningen, men med 3 dåliga matcher börjar vi kunna se ett mönster. Hur hårt har Corona uppehållet egentligen tagit på Djurgården? Dålig form och ett ofungerande samspel på planen är återkommande i alla hittills spelade matcher.

Kalmars förlust med 2-1 mot IFK Norrköping bör i sammanhanget vara positivt då topplagen AIK förlorade med 4-1 och Djurgården med 3-0.

Speltipset – Vi bettar på Kalmar vinst

Den främsta anledningen till att jag tror på en vinst för Kalmar är att man kommer kunna utnyttja de fasta situationerna mot ett tafatt Djurgården. Det var på samma sätt som vi såg i matchen mot IFK Norrköping där Djurgården förlorade med 3-0. Inför den matchen var Djurgårdens enda hopp ett relativt okej försvarsspel, vilket visade sig inte hålla måttet mot ett lag som kan hantera den typen av spel.

Kalmars nya tränare Nanne Bergstrand är ett stort fan av denna typ av fotboll, och mot Helsingborg demonstrerade man 3 av 4 mål i anslutning till fasta situationer.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se