Hem tips Du är här

Spela utan risk på det heta Derby della Madonnina

Derby della Madonnina sparkar igång på söndag 9/2 med start 20:45.


En match som gjord för Zlatan

Ett derby som Inter har vunnit tre gånger på raken, men med en viss Zlatan i det rödsvarta Milanolaget är det inte helt säkert vilka som står som vinnare efter att matchen är spelad. För Zlatan har betytt så extremt mycket för lyftet i AC Milan den här säsongen. Sedan han kom har inte laget förlorat en match för att bara innan hans ankomst såg de ut som en kandidat till nedflyttning. Vi ska såklart inte underskatta Inter heller som bara har förlorat en match i Serie A denna säsong mot Juventus. Conte är redan under sin första säsong som tränare för Inter på väg mot en Scudetto.

inter - AC Milan spelbörsen - Serie A
Superhett erbjudande för nya spelare!

Bli medlem i några superenkla steg för att ta del av supererbjudandet med riskfritt spel!

 1. Gå till Betfair för att skapa ett konto

  Enklast att skapa ett konto är genom att trycka på denna länk eller bilden ovanför.

 2. Gör första insättningen på ditt nyskapade spelkonto hos Betfair

  Minsta insättningen för att ta del av erbjudandet är 250 kr.

 3. Placera ditt bet på matchen

  Lägg spelet på Inter eller AC Milan beroende på vilket lag du tippar kommer att vinna med 250 kr i insats.

 4. Om du vinner!

  Gå in på ditt Betfairkonto och ta ut din vinst utan att behöva omsätta något.

 5. Om du skulle förlora ditt spel

  Tråkigt att inte spelet gick in, men det gör inte så mycket eftersom att du kan gå in och ta ut dina 250 kr utan att behöva omsätta summan.

zlatan
Zlatans hemkomst

Zlatans Milan har chans på Europa

Milan ligger inför matchen mot Contes Inter på plats åtta i tabellen på samma poäng som Parma och Cagliari, 32 poäng. Cagliari innehar nu kvalplatsen till Europa League med lite bättre målskillnad, men har desto sämre form sett till de senaste matcherna. Milan kan därför redan efter denna omgång gå upp på kvalplatsen. Det beror naturligtvis på om de andra resultaten går deras väg. Så det råder ett stort hopp bland Milanosupportrarna nu där de återigen kan börja drömma om att spela i Europa igen. Allt detta tack vare att superstjärnan Zlatans närvaro har fått hela laget att lyfta.

Spela på Derby della Madonnina!

Klicka på knappen nedan för att lägga ett bet!

Inter fortfarande stor chans på Scudetton

Inter på andraplats med bara tre poäng upp till ledande Juventus och med ett jagande Lazio på tredjeplats med ett poäng mindre. Därmed kommer vi att ha en dramatisk uppgörelse mellan tre lag ända in på mållinjen till våren. Inter har verkligen bevisat att de är en titelkandidat den här säsongen. I senaste matchen borta mot Udinese åkte de hem med 3 poäng efter att de vann med 0-2. I händelsernas centrum för matchen var Romelu Lukaku som gjorde båda målen och det var lagets nionde raka tävlingsmatch utan förlust (senaste nederlaget var mot Barcelona i Champions League).

Inter får klara sig utan Lautaro Martinez

Inter och Conte går bara för en titel den här säsongen och det är Scudetton. Därför är derbyt en extremt viktig seger, både för poängen, men även för att vara bäst i staden. Det är mycket som står på spel för båda lagen. Zlatan kommer att vägra vika ner sig mot sitt gamla lag då han kommer att göra allt i sin makt för att leda sitt Milan mot seger mot värste konkurrenten. Vi tippar att Ibra och gänget även tar alla tre poängen här då avsaknaden av Lautaro Martinez kommer att märkas för Conte och co.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se