Hem tips Du är här

Speltips helgens CS:GO ESL Pro League


Vi fortsätter att följa Team Liquid i våra speltips även i helgens matcher. De inledde på bästa sätt när de ganska enkelt städade undan MIBR i torsdagens match då de vann med 2-0. I helgen kollar vi närmare på deras match mot 100 Thieves. Båda lagen har 3 poäng var i kvalgrupp C och ligger därmed etta och tvåa. Från grupp D hämtar vi matchen mellan G2 Esports mot Tyloo och på söndagen rekar vi mötet mellan Team Liquid och FURIA.

Lördag 28/3/2020, kl:22:00 – Team Liquid – 100 Thieves

Redan efter två matcher in i kvalet blir det seriefinal när Team Liquid ställs mot 100 Thieves. Båda lagen har full poäng efter en spelad match var. 100 Thieves vann i torsdags mot det vi tippar kommer att bli gruppens slagpåse, Swole Patrol, med 2-1. Som vi nämnde mötteTeam Liquid MIBR. Det är första gången lagen ställs mot varandra i tävlingssammanhang. Så sent som i höstas omorganiserades 100 Thieves helt efter att det deras förra brasilianska laguppställning lämnade i början av 2018. Nu består laget av mestadels spelare från Australien och norrmannen, jkaem. Trots det har de en del matcher under bältet tillsammans.

1.36 i odds på Team Liquid som matchvinnare!

Klicka på knappen för att lägga spelet!

Team Liquid har erfarenheten och laget är intakt där spelare som nitr0 och Elige är mest meriterade. Trots vinsten senast för 100 Thieves tippar vi att vinsten går till Team Liquid och att de går upp i ledningen i kvalgrupp C.

Lördag 28/3/2020, kl:14:15 G2 Esports – TyLoo

Lördagens ESL Pro League matcher inleds med mötet mellan stekheta G2 mot Tyloo. G2 kommer in i matchen efter att de krossat det mesta i deras väg för att i deras senaste match falla ihop mot NaVi. Men innan den förlusten hade de alltså 9 raka vinster och är i strålande form mot ett Tyloo som istället har förlorat sina åtta senaste matcher. För att återgå till G2. Med den fina formen är de nu rankade trea i världen och har en god chans att vinna grupp D. Vi ser inte att Tyloo ska ha en chans här och tippar vinsten till G2 Esports.


Söndag 29/3/2020, kl:23:00, Team Liquid – FURIA

När detta speltips skrivs så vet vi inte hur det har gått för Team Liquid i lördagens match mot 100 Thieves. Men i söndagens möte mot FURIA pekar oddsen på vinst till Team Liquid och det kan vi förstå eftersom att de vann senaste matchen när lagen ställdes mot varandra i juni förra året. Angående favoritskapet med oddsen så ligger det nog även en hel del i att laget är såpass samspelt. Vi väljer därför att lägga vårat spel på Team Liquid även här och oddset 1.25 hos Pixel.bet är spelvärt eftersom att vinsten känns väldigt klar.

Spela på matcherna här!

Gå på knappen för att betta

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se