Hem tips Du är här

Coppa Italia Juventus vs AC Milan – vem går till finalen?

På fredag är det äntligen dags för den italienska fotbollen att återupptas och det är givetvis mest spännande i returmötet av semifinalen av italienska cupen mellan Juventus och AC Milan. När lagen möttes i februari på San Siro slutade det 1-1 vilket innebär att det är en öppen historia inför fredagens drabbning. Den som hade sett fram emot en duell mellan Zlatan och Cristiano Ronaldo får dock vänta då ”Ibra” är skadad och inte kommer till spel. Vi har hämtat bästa odds från svenska bettingsidan Betsson

Speltips Juventus vs AC Milan – odds hämtade från Betsson

* Vi tror att Juventus är tillräckligt starka för att vinna matchen. Vi spelar hemmaseger till oddset 1,57.

* Det brukar inte direkt bli målglada matcher mellan Juventus och Milan. VI spelar under 2,5 mål till oddset 2,03.

* För att backa upp hemmasegern till ”Den gamla damen” väljer vi också att spela Juventus att gå vidare till final. Betsson ger oddset 1,31 på detta bet.

Tankar och analyser inför matchen

Det är givetvis svårt att veta vart vi har de båda lagen eftersom det inte spelats någon fotboll i Serie A och Coppa Italia sedan den 8:e mars. Kollar vi formen som föregick är det Juventus som har klart övertag med tre raka segrar i ligaspelet. För Milan var formen inte lika god då laget endast hade en seger på de fyra senaste ligamatcherna. Precis innan det ofrivilliga uppehållet förlorade Milan med 2-1 hemma mot Genoa. 

Milan har inte haft en rolig säsong även om det blivit lite bättre efter Zlatans ankomst. En sjundeplats i ligan är givetvis inget som klubben är nöjd med och ett sätt att rädda säsongen hade varit att nå final i Coppa Italia. Vi tror dock inte man lyckas med detta då Juventus på bortaplan är för svårt för klubben med det spelarmaterial man sitter på.

Vi lägger två bets på Juventus som segrare. Dels att de vinner själva matchen mot Milan men också att de tar sig vidare till final. Dock tror vi inte på särskilt många mål. Fyra av de fem senaste interna mötena har slutat med mindre än 2,5 mål. Vi tror historien upprepar sig och spelar därför under 2,5 mål hos Betsson. 

Skadeläget Juventus – Milan

Juventus
17/04 10:44Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (AT)
Muscle injury - Några dagar
13/04 09:48Federico Bernardeschi (MF)
COVID-19 - Mellan April 2021
18/04 14:52Federico Chiesa (AT)
Hamstring/Strain - Tidigt Maj 2021
AC Milan
Ingen data tillgänglig

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se