Hem tips Du är här

Spela riskfritt på Chelsea – Liverpool i FA-cupen!

Ett riktigt toppmöte att se framemot på tisdagskvällen 3/3, kl:20:45 när två av Premier Leagues största klubbar drabbar samman i åttondelen av FA-cupen.

Betfair Spelbörsen - riskfritt spel - Chelsea - Liverpool
Riskfritt spel för nya spelare hos Betfair!
Missa inte supermötet mellan Chelsea – Liverpool!

Resultaten har inte gått Chelseas väg i de senaste matcherna, förutom då i Londonderbyt hemma mot Tottenham Hotspur då de vann med 2-1. I matchen efter tog de emot Bayern Munchen hemma. En match som Londonlaget höll jämna steg med första halvlek för att sedan i andra bli totalt demolerade av den tyska maskinen. När Lewandowski och co var klara med Chelsea hade siffrorna stannat på 0-3 och för att vända detta i returmötet krävs närmast ett mirakel. Chelsea är därmed mer eller mindre utslagna ur Champions League.

Chelsea har det kämpigt på fjärdeplatsen

I Premier League innehar de fortfarande fjärdeplatsen, men det hänger på en skör tråd då flera av de senaste resultaten inte har varit särskilt övertygande. Underifrån närmar sig United och Wolves med stormsteg och det kan därmed sluta riktigt illa om inte Chelsea börjar få ordning på sitt spel snart och börjar att vinna sina matcher. FA-cupen är mer eller mindre deras sista chans att vinna en titel den här säsongen och eftersom att Klopp har valt att inte satsa på cupen är det ett ypperligt läge för Chelsea att satsa fullt här för att ha chans på titeln.

Betta på FA-cupen här!

Klicka på knappen för att lägga ditt spel!

Watford spelade ut Liverpool!

Liverpool förlorade överraskande nog sin första ligamatch i helgen när de på bortaplan mötte Watford. Vinsten var välförtjänt då Watford spelade en perfekt genomförd match. Liverpool lyckades egentligen inte med något och var utspelade på alla positioner. Detta trots att en av Watfords viktigaste offensiva spelare, Deulofeu blev skadad i första halvlek. En del frågetecken höjdes då Van Dijk som alltid är på topp i Liverpool och aldrig gör en dålig match i detta möte visade sig vara riktigt nonchalant och gjorde enkla defensiva misstag. Nu ska inte hela förlusten läggas på hans prestationer, laget var även lojt offensivt.

Vinner ligan trots förlusten

De inhemska cuperna har inte varit Klopps prioritering under säsongen eftersom att han oftast har ställt upp med b-laget i dessa matcher. Det lär förmodligen fortsätta så även i mötet mot Chelsea eftersom att Merseyside-laget har vad det verkar som andra titlar i sikte. I Champions League ligger de under inför returen hemma mot Atlético och vårat tips är att krafterna kommer att läggas där och i ligan. Oavsett om Liverpool förlorade senast i helgen så kommer det inte att spela någon roll oavsett om de vinner ligan eller inte. För det kommer de att göra.

Chelsea – ett bättre lag trots halvdana resultat

Eftersom att inte Klopp verkar se något värde i de inhemska cuperna och att de är lite under isen för tillfället med två förluster och en uddamålsvinst hemma mot West Ham de senaste tre matcherna tippar vi att det slutligen blir Chelsea som kommer att ta sig vidare till kvartsfinalen. Detta trots att Chelsea inte övertygat under de senaste matcherna, men det ska inte vara några större problem att slå ett b-betonat Liverpool som kommer till Stamford Bridge, och visst. Chelsea har en del tyngre skador, men tycker ändå att de har ett mycket bättre manskap att ställa på planen än vad Klopp kommer att ställa upp med.