Hem tips Du är här

Chelsea ligger närmast segern mot AS Roma

Publicerat 30/10-2017

Denna kampanj är inte längre tillgänglig.

Champions League står på schemat när vi nu har kommit halvvägs in i gruppspelet. Det är returmöten som väntar vilket gör att vi bland annat får se AS Roma än en gång ta sig an Chelsea FC, vi minns alla vilken otrolig underhållning vi bjöds på i senaste mötet. Vi har plockat fram ett speltips som känns klart intressant i tisdagens stormöte på Olympiastadion i Rom!

leovegas logga lejon

Slarvigt Chelsea gav Roma en chans tillbaka

2–0 efter knappa 40 minuter och det såg ut att bli en succékväll för Antonio Conte och Chelsea FC. Roma ville dock annat och efter två drömmål, signerat Kolarov och Dzeko så var man snart ikapp och förbi Chelsea. Slarvigt av hemmalaget att släppa in gästerna i matchen efter en drömstart, och hade det inte varit för Eden Hazards 3–3 mål i den 75:e minuten så hade man inte fått med sig en enda poäng.

Nu åker man till Rom som fortsatta gruppettor och det är upp till Roma att vinna tisdagens match om man ska gå om engelsmännen i gruppen. Matchbilden borde passa ett Chelsea som kan ligga lite djupare och invänta misstagen ifrån hemmalaget. Med en fronttrio beståendes av Morata, Hazard och Pedro (möjligtvis Willian) så har man gott om kvalitet för att såra Roma.

Ser man till styrkan position för position så måste Chelsea ses som snäppet starkare. När vi då erbjuds runt 2.00 gånger insatsen på Chelsea 0.0 AH så slänger vi in en medelinsats. Kryssrisken känns överhängande i matchen men är det något lag som ligger närmast segern så tror vi det är bortalaget som besitter mer spets i laget.

Speltips: Chelsea 0.0 AH @LeoVegas

Spelet hittar du hos LeoVegas där just nu alla nya spelare får upp till 1000 kronor extra att spel för!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se