Hem tips Du är här

Champions Leauge | Omgång 6 | 11:e DEC | Med Live Stream!

Champions League ska avgöras och den 11 december är en stor dag då grupp A – D ska avgöras. Klockan 19:00 spelas de två sista matcherna i grupp D men räkna inte med några enorma tittarsiffror eftersom den gruppen är stendöd med FC Porto som klar gruppetta och tyska Schalke 04 klar tvåa. Schalke avslutar hemma mot gruppjumbon och ryska Lokomotiv Moskva där det finns spelvärde i oddset 2,05 på hemmaseger. Gruppvinnaren FC Porto åker till Turkiet för bortamöte mot Galatasaray och har oddset 3,65 på seger.

Det är dock i de andra grupperna som spänningen är som störst, framför allt i grupp B där Tottenham och Inter står på samma poäng inför sista omgången. I den på förhand tighta grupp C måste Liverpool vinna hemma mot Napoli för att ta sig vidare, annars blir det med största sannolikhet Europa League för de rödklädda.

I samtliga har det inte varit några enorma överraskningar utan favoriterna har pallat trycket och de grupper som inte är avgjorda är det väntat jämnt som var tippat på förhand. I grupp A är Atletico Madrid och Dortmund redan klara för slutspel, något alla trodde inför turneringen.

Sista omgången i gruppspelet

Även om grupp A och D i praktiken är avgjorda är det mycket spänning som väntar den sista omgången den 11 december. Det har varit ett gruppspel likt en berg och dalbana och det kan bli ännu mer dramatik när allt ska avgöras. En gruppseger ger en seedad plats i slutspelet medan en andra plats innebär slutspel utan seedning. För lagen som blir trea i gruppen väntar Europa League-slutspel i februari.

Matcherna 19:00 är endast av akademiskt intresse medan 21:00 bjuder på flera godbitar där det framförallt är två matcher som sticker ut: LiverpoolNapoli och BarcelonaTottenham.

Inter – PSV med speltips

Inter står likt Tottenham på sju poäng inför sista omgången. Fördelen för Inter är att man avslutar hemma mot holländska gruppjumbon PSV Eindhoven medan Tottenham åker till Camp Nou för möte mot Barcelona. Inter har dock inte saken i egna händer eftersom Tottenham vid seger mot Barcelona är vidare på inbördes möte.

Mot ett lag som PSV är det inget som talar för att Inter skulle tappa poäng. Oddset 1,33 talar klart och tydligt för att det blir hemmaseger. För den som vill höja oddsen en aning kan man spela på att Inter vinner första halvlek till oddset 1,74.

Barcelona – Tottenham med speltips

Barcelona är otroligt starka på hemmaplan och har gått som tåget i årets Champions League. Frågan är dock hur motiverade man är mot ett Tottenham som måste vinna. ”Barca” har redan säkrat gruppsegern efter att ha plockat 13 av 15 poäng hittills. Tottenham i sin tur står på sju poäng och om inte Milanoklubben fallerar totalt hemma mot PSV måste Tottenham vinna sin avslutande match, något som är lättare sagt än gjort när man spelar i Katalonien.

Dock kommer Barcelona säkert att rotera en hel del spelare för att lufta de som vanligtvis sitter på bänken. Därför är krysset till oddset 4.0 något att värdera. Annars rekommenderas det att spela på antal mål. Det är två målglada lag som drabbar samman och med ett Tottenham som måste gå framåt kommer det bli luckor för Messi och Suarez. Över 2,5 mål till oddset 1,47 är ett måste.

Vem går vidare från jämna grupp B?

I grupp B var det på förhand ett trekejsarslag mellan Napoli, PSG och Liverpool. Gruppens fjärde lag, Röda Stjärnan, har dock överraskat positivt genom att på hemmaplan vinna mot Liverpool och kryssa mot Napoli. Inför sista omgången står Napoli på 9 poäng, PSG på 8 medan Liverpool har 6. PSG åker till Serbien medan Liverpool tar emot Napoli.

Liverpool måste vinna för att ta sig vidare från gruppen. Dessutom med mer än ett mål. Vinner laget med 1-0 är Napoli vidare på målskillnad eftersom det i så fall är lika i inbördes möten. Liverpool är dock otroligt starka på Anfield.

Trots att Röda Stjärnan inte förlorat på hemmaplan i Champions League 2018/19 ska det stjärnspäckande franska laget PSG inte ha några problem att plocka tre poäng och därmed är chansen stor att gruppsegern är deras så länge Napoli inte vinner borta mot Liverpool.

Tips: PSG vinner över röda stjärnan och Liverpool besegrar Napoli med mer än ett mål. Då blir det följande sluttabell:

  1. PSG 11 p
  2. Liverpool 9 p
  3. Napoli 9 p
  4. Röda Stjärnan 4 p

Hur slutar grupp C?

Grupp C är också otroligt intressant med både Inter och Tottenham på 7 poäng inför sista omgången. Det mesta talar dock för Inter som har en betydligt lättare match mot PSV Eindhoven jämfört med Tottenham som åker till Katalonien. Det enda som talar för Tottenham är att Barcelona inte har något annat än äran att spela för, vilket kan innebära att storstjärnorna bänkas.

Vinner Tottenham är Londonklubben vidare tack vare att man isåfall har en fördel på inbördes möte genom bortamål. Hjärnan säger dock att Tottenham max klarar kryss borta mot Barcelona medan Inter utan några större problem vinner över PSV Eindhoven hemma.

Tips: Tottenham klarar kryss mot Barca till oddset 4.0 och Inter vinner mot PSV till oddset 1,33. Det ger isåfall följande tabell:

  1. FC Barcelona – 14 p
  2. Inter – 10 p
  3. Tottenham – 8 p
  4. PSV Eindhoven – 1 p

Streama Champions League

Viasat är de som har rättigheterna till Champions League men för den som vill se Champions League hos ett ett betting bolag finns det möjligheter. Såväl Snabbare som Bet365 har rättigheter att visa livestreamad sport och kommer kunna visa CL-matcher under säsongen.

Att betta live på Champions League samtidigt som man tittar på matchen ger både en förhöjd spel- som tittarupplevelse. Ta del av statistiksidan också hos bettingbolaget för att underlätta spel både live och pre game.

Odds Champions League

Champions League är världens finaste klubblagsturnering och ett pris alla vill vinna. Världens bästa spelare samlas under en och samma turnering vilket gör att intresset kring betting är enormt under CL. Därför är oddsen också väldigt höga eftersom spelbolagen vill locka kunder genom att ha höga odds.

Alla odds i denna artikel är hämtade från Bethard, just för att bettingsajten alltid brukar ha riktigt bra odds.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se