Hem tips Du är här

Champions League Finalen med kunglig oddsboost

Europas bästa lag ska utses och det är en helengelsk final vi har framför oss när Tottenham möter Liverpool på Wanda Metropolitano i Spaniens huvudstad Madrid den 1a Juni med avspark kl 21.00. Liverpool är favoriter men kommer att få en tuff uppgift då Pochettinos Tottenham visat sig oerhört svårbemästrade i årets Champions League. Jürgen Klopp har chans att vinna sin första CL-titel i sin tredje final men tysken har blivit känd som en finalförlorare då han har sex förluster i finaler i rad. Kan han bryta trenden kommer han att bli odödlig i Liverpool.

888 sports exklusiva kampanj på Champions League-finalen

Spelbolaget 888 sport erbjuder boostade odds på såväl Tottenham (26,0) och Liverpool (11,0). Du kan satsa 50 kronor på antingen Tottenham eller Liverpool. Satsar du på Tottenham och de vinner får du 1300 kronor tillbaka medan om du istället placerar 50 kronor på Liverpool får du tillbaka 550 kronor. Oddsen låg tidigare på 4,0 för Tottenham och 1,9 på Liverpool och du behöver använda dig av koden 888BO för att ta del av kampanjen.

boostad odds CL final Tottenham liverpool

Erbjudandet giltigt till 1/6 18:00

Följ följande steg:

* Skapa ett konto 888sport.

* Gör en första insättning.

* Använd bonuskoden: 888BO.

* Maximal kvalificerad insats är 50 kronor.

* Spela på antingen Tottenham eller Liverpool som segrare i årets Champions League.

Tottenham gör sin första final

När Lucas i matchens sista sekunder hade fullbordat sitt hattrick och finalplatsen var ett faktum så brast det för Tottenhams tränare Pochettino. Tårarna sprutade likt champagnen på en studentafton när Tottenham nu spelar sin första final någonsin i Champions League. Vägen dit har varit lång och det har varit nära att bli uttåg flertalet gånger. Till exempel var Spurs i en prekär situation redan i gruppspelet. Inför sista matchen borta mot FC Barcelona behövdes poäng för att sig vidare, då åker Spurs till Camp Nou och spelar 1-1.

I slutspelet fick Tottenham möta Manchester City i kvartsfinalen efter att de slagit ut Dortmund i åttondelsfinalen. Ett bortdömd mål på grund av VAR tog de vidare den gången och i semifinalen mot Ajax avgjorde Tottenham i matchens sista sekund. Fortsätter marginalerna i finalen?

Liverpool söker revansch för i fjol

”The Reds” plockade 97 poäng i Premier League men vann ändå inte titeln. I CL har man också imponerat, framförallt i slutspelet. Det som sticker ut mest är naturligtvis vändningen mot FC Barcelona i semifinalen. 0-3 hade laget att gå på inför returen på Anfield men när dubbelmötet var över stod det 4-3 till Liverpool som därmed spelar final för andra året i rad i Europas mest åtråvärda klubblags-turnering.

Klopp har dock ingen rolig historik i finaler. På sex raka finaler har det enbart blivit förluster och dessutom har två av dessa varit i Champions League-finaler. Lägg till att tysken också har förlorat tre finaler med Liverpool; i ligacupenmot Man City, i Europa League mot Sevilla och förra årets Champions League mot Real Madrid. Klopp behöver bryta denna svit mot Tottenham om det inte ska bli en förbannelse.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se