Hem tips Du är här

Spela riskfritt på om Son fixar ett avgörande för Spurs mot Leipzig?

Åttondelsfinalerna i Champions League fortsätter på onsdagen med mötena mellan Atalanta – Valencia och Tottenham Hotspur – RB Leipzig. Båda matcherna startar kl:21:00. Det medföljer ett erbjudande om att få chansen som ny spelare hos Betfair att spela riskfritt på matchen mellan Tottenham Hotspur – RB Leipzig.

LagDatum och tid1X2Spelbolag
Atalanta – Valencia19/2, 21:001.803.904.70Unibet
Tottenham Hotspur – RB Leipzig19/2, 21:002.403.552.95Nordicbet

Atalanta – Valencia

Atanta har lite överraskande varit det laget i Serie A som har gjort flest mål framåt av alla lagen i ligan den här säsongen. Det har visat sig att en kombination av gammalt och nytt i klubben har lett till en explosionsartad målproduktion. Det är främst trion Muriel – Zapata – Ilicic som stått för lagets flesta mål. Med gammalt och nytt menar vi såklart att Ilicic – Zapata som varit i klubben lite längre än Muriel som kom till klubben i somras. Med tanke på att det är första gången nånsin klubben spelar i Champions League har de ett ypperligt läge att ta sig vidare till kvarten mot Valencia.

Valencia – på väg tillbaka

Det gamla storlaget Valencia har så sakteliga hittat tillbaka till fotbollens finrum igen, nämligen slutspelet i Champions League. Det var här de befann sig i början av 2000-talet och gick då till två Champions League finaler. De nådde dock aldrig hela vägen och det lär även dröja ett tag innan de kommer att nå hela vägen igen eller gå till en Champions League final, men precis som för Atalanta känns det väldigt öppet om vilket lag som tar sig vidare från åttondelen till kvarten. Fördelen för Valencia är att de har erfarenheten. Det återstår att se hur långt det räcker mot målmaskinen Atalanta.


Atalanta på väg till sitt andra raka CL

Bergamoklubben Atalanta är på väg till sitt andra raka Champions League slutspel. I helgen slog de en av de värsta konkurrenterna i ligan som tävlar om samma plats. Det var i mötet mot AS Roma de vann med 2-1 och tog sin andra raka ligavinst. Nu är de sex poäng före Roma och det ska mycket till om de ska tappa det. Valencia har sett sämre ut under de senaste tre matcherna med två raka förluster mot Granada och Getafe i ligan och cupen samt ett oavgjort resultat hemma mot Atléti. Vi tippar segern till Atalanta i det första mötet eftersom att deras form är på topp och de verkar inte slå av på måltakten. Dessutom är Ilicic i sitt livs form.

Tottenham Hotspur – RB Leipzig

Champions League - åttondelsfinal - Tottenham Hotspur - RB Leipzig- riskfritt spel.
Spela riskfritt på onsdagskvällens Champions League höjdpunkt!
Klicka på bilden eller länken för att komma till erbjudandet!

Är det något som Mourinho är expert på så är det Champions League. Det är här han som taktiker kommer till sin rätta. Det har han bevisat två gånger om, en gång med Porto och den andra gången med Inter. Två pokaler i Europas finaste fotbollsturnering. Tottenham har i de senaste matcherna trots halvdana insatser ändå fått med sig tre poäng och i senaste matchen borta mot Aston Villa lyckades de vinna på det sättet som endast de stora lagen gör, nämligen i övertid. Vinsten var jätteviktig gällande om laget får spela Champions League nästa säsong eller inte. Spurs har även en tuff match borta mot Chelsea i helgen, men Mourinho borde trots det gå fullt för segern hemma.

Forsberg och Werner – livsfarlig duo

Leipzig är med i toppen av Bundesliga och är nu bara ett poäng efter ledande Bayern Munchen. Lagen möttes i en seriefinal förra helgen som slutade 0-0 på Allianz Arena och med ett såpass bra resultat mot Bundesligas bästa lag tätt inpå mötet med Tottenham Hotspur finns det all anledning för Mourinho och co att känna en viss oro. För Leipzig under Nagelsmann har gått riktigt bra under årets säsong. Det är väl framförallt anfallet vi tänker på med Forsberg – Werner som kompletterar varandra bra. Tjeckiske Patrik Schick har även han gjort bra ifrån sig under årets säsong längst fram med sina 6 mål.

Gammalt möter nytt

Spurs som har haft det problematiskt defensivt under en längre tid kommer att få täppa igen det mot Leipzig genom att parkera bussen och satsa på kontringar genom vindsnabbe Son. Inget lätt uppdrag när bortalaget troligtvis startar Werner – Forsberg längst fram där Forsberg är extremt säker på att hitta luckor med sin passningsfot. Det är en taktik som Mourinho i allra högsta grad behärskar och som har lett honom till framgång i tidigare Champions League turneringar. Den kan verka lite uråldrig i dagens fotboll då Nagelsmann står för det motsatta. Han är istället en förespråkare av Klopps fotboll. Vårat tips är att det blir för svårt för Tottenham att hänga med i Leipzigs och Nagelsmanns omställningsspel.

Lägg ditt spel på Champions League

Klicka på knappen!