Hem tips Du är här

Champions League 27:de NOV | Live stream!

Champions league 27:e Nov

Roma – Real Madrid, 27/11 – 21:00

 

Toppmötet i grupp G med Roma och Real på samma poäng. Real har gjort ett bra cl såhär långt med nyss sparkade Julen Lopetegui om man jämför hur bedrövligt det har gått i ligan. Santiago Solari har tagit över tränaransvaret, och kan säkerligen ingjuta nytt hopp i Real truppen. Det positiva för Real är att säsongen inte är så långt gången ännu, så tränarbytet är inte för sent. Första mötet mellan Real Madrid och Roma slutade 3-0 på Santiago Bernabeu med mål av Bale, Isco och Diaz. Modric’ som har spelat med Bale 9 säsonger uttalade sig efter första mötet mot Roma om Bale att han växt och utvecklats ännu mer efter att Ronaldo lämnade klubben. Även om Bale är en stor spelare, så vet vi ju att Modric’ är på god väg att vinna guldbollen. Roma har förlorat 4 matcher mot Real på Stadio Olimpico, endast en vinst alltså. Det krävs att Roma spelar minst oavgjort eller om CSKA inte vinner mot Plzen är Roma vidare, Real har samma förutsättningar.

Mitt tips

Robin Olsen har gjort en bra säsong i Roma såhär långt och kommer att få fortsatt förtroende mot Real. Daniele De Rossi, lagets ikon. Spelar inte p.ga skada. 9 poäng har Roma spelat ihop såhär långt. Den enda förlusten var borta mot Real. Roma har efter det mötet vunnit alla sina matcher. Real står även de på 9 poäng. Det stora bakslaget kom mot CSKA i Moskva där de förlorade med 1-0, annars har de vunnit alla andra matcher. Mitt tips är att Real vinner med 0-2, Bale kommer att göra båda målen mot Roma. Anledningen till att Real vinner är för att de alltid höjer sig i Champions League, speciellt när det börjar närma sig slutspelet. Räkna aldrig ut Real i Champions League.

Lyon – Manchester City, 27/11 – 21:00

Första mötet var kanske den här Champions League säsongens största överraskning där Lyon vann mot City i Manchester med 1-2. Grejen med City är att de alltid reser sig efter en förlust och har aldrig några längre svackor. Guardiola har skapat ett City efter samma modell som Barcelona, tiki-taka fotboll. Han har haft kapitalet att kunna i princip köpa vilka spelare han vill till sitt City, oavsett vad man tycker om det, så har Guardiola förmågan att utveckla sina spelare. De Bruyne och Leroy Sane’ är två utmärkta exempel på spelare som har nått världsklass under Guardiola. De Bruyne är kanske Premier Leagues bästa spelare alla kategorier. Vi vet ju hur bortslösad hans potential var i Chelsea, och hur mycket han växt i City.

Mitt tips

City går in starkt med 5 raka vinster i de senaste mötena. City är trots senaste mötet med Lyon favoriter här. Lyons form de senaste 5 matcherna är inte övertygande med 2 vinster och 3 oavgjorda (mötena gäller både i ligan och Champions League). Mitt tips är att City åker till Frankrike och vinner med 0-2. Anledningen är att City kommer att komma tillbaka starkare efter första fölusten. De vill vinna och kommer att vinna. Det enda som talar till Lyon’s fördel är att de spelar på hemmaplan. Mitt tips är att Sane’ gör första målet och Aguero punkterar matchen med ett 0-2 mål, båda målen innanför straffområdet.

Manchester United – Young Boys, 27/11 – 21:00

Det börjar ljusna för United igen efter en skakig säsongsinledning. Mourinho har fått bättre ordning på laget. Beviset på det visar sig inte minst i bortavinsten mot Juventus i senaste Champions League matchen. Lindelöf har fått bättre ordning på backspelet, Bailly är tillbaka från skada. Senaste mötet i ligan i derbyt mot City blev det förlust, men det ska inte betyda något mot ett lag som Young Boys på Old Trafford. United har all chans i världen att säkra avancemang till slutspel här om de vinner samtidigt som Valencia förlorar mot Juventus. Vilket är mitt tips att det går in. Juventus vill vinna gruppen och kommer inte förlora mot Valencia.

Mitt tips

De 5 senaste matcherna för United är blandade resultat, 3 vinster och 2 förluster, men ha i åtanke att förlusterna kommer mot 2 av europas toppklubbar, Manchester City och Juventus. Young Boys har bättre resultat i deras 5 senaste matcher, endast 1 förlust och 4 vinster. Förlusten var mot Valencia på Mestalla stadion, sett till motstånd och Young Boys 4 vinster jämfört med United är det inte så imponerande. Det blir en återupprepning i resultat från första mötet lagen emellan, 3-0 till United slutar det här. Pogba gör första målet på straff, Alexis Sanches gör ett mål i straffområdet och Rashford gör sista målet efter inhopp.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se