Hem tips Du är här

Dagens speltips: Brynäs – Leksand | SHL 13/8–19

Ännu en träningsmatch ska avverkas i SHL och det ser mer intressant ut på länge. Brynäs nådde final för två år sedan men i fjol gick det inte lika bra när det blev respass tidigt. Nu väntar en träningsmatch mot Leksand, en klubb som är nykomling i SHL. Leksand brukar beskrivas som folkets lag men det blir en tuff säsong för den etablerade klubben. SHL är tuffare än någonsin och att hålla sig kvar som nykomling har visat sig varit tufft. Nu har man värvat tillräckligt bra för att eventuellt klara sig kvar, framförallt med tanke på att Oskarshamn oväntat gick upp vilket innebär att Leksand inte ens är favoriter att komma sist längre.

Odds och spelanalys Brynäs – Leksand

SHL är snart här och det märks då hockeytempen börjar stiga rejält. En av säsongens lag det är mest press på är Brynäs från Gävle. Brynäs behöver förbättra sig rejält jämfört med förra säsongen som var ett stort fiasko, framförallt med tanke på att laget nådde final säsongen innan. Ska man vinna SM-guld krävs det bättre prestationer men mot Leksand ska det utan tvekan räcka till seger.

Nykomlingen har ett svagt lag och Brynäs är klara favoriter. Med tanke på hur det sett ut i tidigare möten och vem som har hemmaplan tror vi att Brynäs lyckas kirra denna biffen. Därför spelar vi en rak 1: a (ordinarie tid) på Brynäs och tror de vinner matchen utan några större problem.

När lagen ställs mot varandra brukar det bli en hel del mål. Brynäs har en offensiv som sätter skräck i de flesta samtidigt som det är en träningsmatch vilket borde innebära mindre koncentration än en tävlingsmatch. Historien visar på många mål och därför tror vi det blir en målrik match återigen mellan två av Sveriges historiskt bästa hockeylag genom tiderna. Vi lägger ett bet på över 3,5 mål och hittar riktigt bra odds på målspel hos Unibet, spelbolaget som satsar oerhört mycket på svensk inhemsk sport.

Brynäs ska komma över Leksand i tabellen under årets SHL. Leksand är tippade att få slåss för sin överlevnad medan Brynäs ska kunna ta en direktplats till slutspelet. Då krävs det att man kommer bland de sex främsta, alt bland de 10 bästa om man vill ha en extra omgång genom åttondelsfinal. Vi tror Brynäs klarar detta och tar sig upp bland topp 6. Mycket av anledningen till årets framgång är att Brynäs inleder matcherna i ett rasande tempo. Därför tror vi Brynäs vinner första perioden och hittar fina odds hos Nordicbet.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se