Hem tips Du är här

Betta på Borussia Mönchengladbach vs Leverkusen

I den 27:e omgången av Bundesliga har vi två extremt starka lag som båda kämpat sig upp till toppen av ligan. Som vanligt kommer vi att dela med oss av speltips, odds och vart du kan betta på Borussia Mönchengladbach vs Leverkusen. I denna artikel har vi använt oss av odds från BWIN som erbjuder schyssta bland de högsta oddsen för Bundesliga.

Borussia Mönchengladbach vs Leverkusen odds

MarknadReslutatOdds
Matchresultat Leverkusen 2.85
Över/Under 2.5 Över 1.53
Ställning i halvtid Ja 3.25
Båda lagen gör mål Ja 1.45

För bästa Borussia Mönchengladbach vs Leverkusen odds rekommenderar vi BWIN inför den här matchen. De erbjuder betting på Borussia Mönchengladbach vs Leverkusen och andra kommande Bundesligamatcher.

Speltips Borussia Mönchengladbach vs Leverkusen

Detta ska bli en av de roligare matcherna att följa på senare tid. Båda lagen har presterat otroligt bra men en vinst för Leverkusen skulle innebära att ta klättrar i tabellen och lämnar Borussia Mönchengladbach under sig. Borussia Mönchengladbach har endast förlorat 1 av sina sex senaste matcher medan Leverkusen inte har förlorat på elva matcher. Viktigast att nämna är att Leverkusen inte torskat någon av deras 5 senaste bortamatcher. Vi satsar mot favoriterna i den här omgången och räknar med att Leverkusen tar vinst mot Borussia Mönchengladbach i Borussia-Park på lördag.

Live streama Borussia Mönchengladbach vs Leverkusen hos BWIN

Hos BWIN kan du enkelt live streama Borussia Mönchengladbach vs Leverkusen och andra matcher i Bundesliga, så länge du har ett konto med ett positivt spelsaldo. Följ de enkla instruktionerna nedan för att komma igång på nolltid.

  • Skapa ett konto hos BWIN
  • Se till att du har ett positivt saldo eller gör en insättning
  • Lägg ett spel eller låt pengarna ligga i saldot
  • Leta upp matchen du vill se och klicka på TV-ikonen i mediarutan
  • Luta dig tillbaka och live streama B. Mönchengladbach vs Leverkusen

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se