Hem tips Du är här

Boostade odds på United – Spurs!

För första gången sedan Mourinho fick sparken i december förra året är det dags för honom att gå in och möta sin gamla klubb, Manchester United. Han anländer till Old Trafford med sin nya klubb Tottenham Hotspur som vann senaste matchen de möttes på Old Trafford, då med Mourinho som tränare för United. Den matchen slutade 0-3 till det besökande Spurs. Kan Londonlaget upprepa förra årets positiva resultat eller blir det istället Solskjaers United som tar hem tre poäng? Med all denna dramatik i bakgrunden ser vi framemot en av de matcher med störst betydelse innan vi ska knyta ihop säcken för årets första halva av säsongen.

Klicka på bilden för att spela med riktigt fina odds på United – Spurs!
 • För att få förhöjda odds kan du klicka på bilden ovanför eller här!
 • Tryck sedan på den gröna knappen ”Spela”
 • Lägg in dina uppgifter enligt anvisningarna för att skapa ett konto.
 • Viktigt att du anger koden: 888BO
 • Minsta insättning för att skapa ditt konto och ta del av erbjudandet är 100 kr. Högsta insatsen att lägga på spelet är 50 kr.

United matchen blir Mourinhos första stora test

Inte nog med att Totteham vann sin andra Premier League match på raken. Resultaten i de andra matcherna föll även i lagets favör. Nu befinner de sig på en femteplats. Med tanke på det spelarmaterial laget sitter på är det såklart inte särskilt förvånande. Med Mourinhos inträde kom även den nödvändiga boosten, laget flyger högt för tillfället och ser offensivt mycket mer kreativt och idérikt ut än på mycket länge. Defensivt finns det fortfarande saker att rätta till eftersom att laget har släppt in 2 mål i alla de 3 matcher laget spelat sedan Mourinho klev in.

United som i de senaste matcherna har fått ordning på målskyttet kommer att sätta Tottenhams försvar på prov. Speciellt Rashfords löpningar kan komma att bli ett bekymmer för Alderweireld och co. Om det inte fungerar defensivt får de såklart satsa stenhårt offensivt för att hålla jämna steg med Uniteds förväntade målskytte. Även om Mourinho började sitt tränaruppdrag med ett Londonderby som de vann mot West Ham borta. Har de andra två matcherna varit matcher där de ska vinna, så detta är det första stora testet för Mourinho. Det är upp till bevis på riktigt nu för att se om han fortfarande håller på den här nivån som tränare.

Tufft defensivt för United

United började säsongen uselt, och ligger tack vare den inledningen på plats 9 i Premier League. Positivt för laget är att de öser in mål, precis som sin motståndare, men det är otroligt svagt defensivt då de har svårt att hålla tätt i deras läckande försvar. På deras 4 senaste matcher har de släppt in 8 mål. Det är såklart inte bra, men så länge de håller jämn takt i målproduktionen som sina motståndare eller allra helst gör fler mål fungerar det. Precis som för Spurs blir detta en prövning för försvaret. Speciellt då Dele Alli har hittat tillbaka till gammal form.

Spela utan risk på United – Spurs genom att klicka på bilden
 • Ta del av erbjudandet genom att klicka här eller på bilden!
 • För att komma vidare trycker du på ”Bli Kund”
 • Fyll i dina uppgifter enligt anvisningarna
 • Din första insättning måste vara på minst 250 SEK för att ta del av erbjudandet
 • Lägg spelet på det laget du tippar kommer att vinna
 • Vid vinst kan du se framemot att göra ett uttag på vinsten utan omsättningskrav
 • Vid förlust får du tillbaka dina 250 kr till ditt spelkonto som du sedan kan göra ett uttag på.

Solskjaer är hårt ifrågasatt efter de dalande resultaten där laget inte har lyckats hitta någon riktig stabilitet i sitt spel. Till Uniteds nackdel är att de för tillfället dras med några riktigt tunga skador på Pogba, McTominay och Matic. Det hjälper inte lagets defensiv direkt då Matic är en viktig defensiv pjäs som skulle behövas i en match mot Spurs. Pogba skulle behövas på mittfältet för att lägga de där dödliga passningarna till Rashford. Det ska bli intressant att se hur Solskjaer väljer att ställa upp i matchen mot Spurs med såpass många spelare borta på mittfältet.

Vad kan vi förvänta oss av matchen?

Det mesta kommer att handla om Mourinho i den här matchen, blir det revansch för honom mot sin gamla klubb? Vinner han tränarmatchen mot Solskjaer? Vi vet redan hur pass stolt Mourinho är, så självklart kommer den här matchen ha en enorm betydelse för honom. Det ska även bli intressant att se hur Solskjaer beter sig i det här läget. På onsdag 4/12 väntar ett möte mellan två historiska Premier League lag där Mourinho kommer att ställas i centrum extra mycket. Då båda lagen inte fungerar defensivt förväntar vi oss många gjorda mål från båda lagen.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se