Hem tips Du är här

Boostade odds när Bayern fortsätter jakten på guld

Det väntas ett hett möte i Bundesliga i helgen när Leverkusen och Bayern drabbar samman. Båda lagen är i strålande form men det är Bayern München som är de klara favoriterna. Nu kan du som spelare ta del av boostade odds på båda lagen från 888sport. Det populära spelbolaget har höjt oddsen på Leverkusen från 5,30 till 51,00 gånger pengarna. Oddsen på favoriten Bayern München har höjts från 1,52 till 8,00 insatsen. För att ta del av erbjudandet behöver du använda bonuskoden 888BO när du gör din första insättning.

+18, Endast nya spelare,bosatta i Sverige, minsta insättning 100 kr, regler & villkor gäller

Så tar du del av erbjudandet från 888sport

  • Skapa ett nytt spelkonto hos 888sport
  • Gör en insättning och använd bonuskoden 888BO för att ta del av erbjudandet
  • Satsa 50 kronor på ordinarie odds att ett av lagen vinner matchen i Bundesliga
  • Bayer Leverkusen har odds på 51,0 istället för 5,30 medan Bayern München har 8,0 istället för 1,52. 
  • Alla extravinster betalas ut som gratisspel och maximal insats är 50 kronor!

Här har du chans på riktigt fina odds på Bundesliga matchen Bayer Leverkusen vs Bayern München. För att göra det mer tydligt – lägger du 50 kr på Leverkusen vinst och det får in så har du 2050 kr! Om du däremot bettar online på Bayern med 50 kr så har du 400 kr!

Speltips Bayer Leverkusen vs Bayern München med odds från 888sport

* Vi tror att båda lagen får in minst ett mål var. Därför spelar vi ’Ja’ på att båda lagen gör mål till oddset 1,44. 

* Robert Lewandowski är i strålande form och vi tror han får in en boll under matchen. Vi spelar honom som målgörare när som helst till oddset 1,40.

*Till sist tror vi att Bayern står som segrare när slutsignalen lyder. Vi spelar detta till det boostade oddset på 8,00 insatsen.

Tankar inför matchen

Det brukar bli målrika matcher när lagen möts och på de sex senaste interna mötena har inget av lagen hållit nollan. Det tror vi inte de gör den här gången heller utan spelar att båda lagen gör mål.

Dessutom tror vi Robert Lewandowski gör mål i matchen som han brukar. Därför spelar vi honom som målskytt. Vi tror också Bayern vinner matchen vilket vi spelar till det boostade oddset 8,00.


Anmäl dig till våra utskick och få de allra se