Hem tips Du är här

Kan BATE Borisov chocka världen igen med en andra vinst över Arsenal? -Speltips och odds här!

Häromveckan mötte Arsenal BATE Borisov på bortaplan. Matchen spelades på Borisov Arena i Vitryssland och slutade 1-0 till BATE Borisov. Det var en stor vinst för klubben som hitillls vunnit fyra av sina sju senaste matcher. Att vinsten mot ett så tufft motståndarlag sedan kom på hemmaplan var såklart bara grädde på moset.

Så slutade den senaste matchen – Hur ser oddsen ut för nästa omgång?

BATE Borisovs vinst kom som en stor chock för Arsenals supportrar, och det var många som blev väldigt förvånade över matchresultatet. BATE Borisov har bara spenderat 100 miljoner i kluubbens historia, vilket naturligtvis är väldigt lite jämfört med stora lag som Arsenal. Vid början av matchen var både supportrar, experter och oddssättare ense om att BATE Borisov inte hade en chans mot Arsenal. Men BATE Borisov gav alla svar på tal och spelade ett effektivt spel som tog dem till seger.

bate-borisov -arsenal

 

Många supportrar har alltså svårt att smälta Arsenals förlust mot BATE Borisov, och även matchstatistiken är lite förbryllande. Arsenal hade bollen 70% av matchtiden, men lyckades trots det inte göra några mål alls. Av 14 målförsök var det bara fyra skott som faktiskt var mot mål, och så här i efterhand går det att konstatera att BATE Borisov var mycket mer effektiva i sitt spel. BATE Borisov hade bollen en tredjedel av tiden och gjorde sex målförsök. Tre av försöken var mot mål, och ett av dem resulterade i en triumfartad vinst som BATE Borisovs supportrar sent glömmer.

Får Arsenal revansch på torsdag?

Den 21 februari möter Arsenal och BATE Borisov varandra igen, och den här gången är det Arsenal som tar får spela på hemmaplan. Matchen går av stapeln klockan 19:55 på Arsenal Stadium i London. Förra matchen var ett stort nederlag för Arsenal som givetvis hoppas på revansch nu på torsdag. För BATE Borisov är det här chans att bevisa att den förra vinsten inte handlade om tur, och lyckas BATE Borisov besegra Arsenal på hemmaplan visar laget att de är en klubb som vi alla bör hålla ögonen på.

Skyhöga odds på BATE Borisov

Så, hur har den förra matchutgången påverkat oddsen hos de svenska bettingsajterna, och vad tror experterna om Arsenals förutsikter att få revansch mot BATE Borisov?

Det verkar som att experterna håller med om att Arsenal borde ha vunnit den förra matchen. BATE Borisov har nämligen skyhöga odds på mellan 18 och 25, medan Arsenal ligger på runt 1.14. Tror du inte att BATE Borisovs vinst var en engångsföreteelse, och du känner dig säker på att de tar hem segern igen, är det här alltså en ypperlig chans att lägga ett spel du kan tjänra bra pengar på.

Tror du det finns en chans för att matchen slutar oavgjort kan du kamma hem runt åtta gånger din insats hos de flesta stora svenska bettingsjater. Så här ser oddsen ut hos några av marknadens största bettingsidor:

Nordicbets odds

BATE Borisov:  25.00
Arsenal: 1.12
Oavgjort: 8.75

Unibets odds

BATE Borisov:  18.00
Arsenal: 1.14
Oavgjort: 8.20

LeoVegas odds

BATE Borisov:  18.00
Arsenal: 1.14
Oavgjort: 8.20

888Sport odds

BATE Borisov:  18.00
Arsenal: 1.14
Oavgjort: 8.20

Som du ser är oddsen hos de olika svenska bettingsajterna nästan identiska. Tror du matchen slutar oavgjort, eller att BATE Borisov vinner igen, ska du lägga ett spel hos Nordicbet. Den här sajten har nämligen avsevärt högre odds på just de här matchutgångarna.