Hem tips Du är här

Speltips med högst odds FC Barcelona – Valencia 14/9

FC Barcelona har haft en något knackig säsongsinledning och hittas först på åttonde plats i tabellen efter tre spelade omgångar. Nu behövs tre poäng för att inte avståndet till Atletico Madrid potentiellt ska bli åtta poäng.

Prova våra speltips riskfritt

Kolla in här! Sugen på att lägga ett bett, men orolig att inte bettet går in? Oroa dig inte, prova Betfairs spelbörs via oss! 450 KR riskfri betting.

betfair barcelona - valencia la liga
Hur tar man del av Betfairs riskfri betting?

Börja med att skapa ett konto hos Betfair via denna länk.

Gör en insättning hos Betfair

Sätt in 450 KR och ta del av Betfair riskfri betting

Lägg ditt bet

Använd gärna våra speltips när du lägger ditt bet

Vad händer vid vinst?

Grattis! Nu kan du ta ut din vinst och fira

Vid förlust?

Tyvärr gick kanske inte ditt spel in. Häng inte läpp! Betfair betalar tillbaka ditt spel till ditt spelkonto

Speltips FC Barcelona vs Valencia La Liga med högsta oddset

Oddsanalys FC Barcelona vs Valencia

  • Räkna därför med ett spelsuget Barcelona som är taggade till tusen och vet att de behöver tre poäng. Även om säsongen precis börjat är Barcelona redan fem poäng bakom Atletico Madrid och Simeones mannar tappar inte många onödiga poäng. Därför kommer de ta segern hemma på Camp Nou och vi spelar hemmaseger hos Betsson till oddset 1,43.
  • Lionel Messi, Antoine Griezmann och Luis Suarez, en anfallstrio som vet hur man gör mål. På Camp Nou senast blev det fem mål framåt och två bakåt och det brukar bli målrika tillställningar när Barcelona spelar fotboll. Därför väljer vi att spela över 3,5 mål hos Bet365.
  • Inför säsongen värvade ”Barca” in Antoine Griezmann som svarade med att göra två mål i sin hemmadebut. Nu kommer han återigen få springa in framför fansen på Camp Nou och vi tror det blir ny målsuccé. Griezmann spelas som målskytt till oddset 1,82 hos Unibet.

Ett hungrigt Barcelona jagar 3 poäng

”Barca” inledde säsongen på sämsta tänkbara sätt genom att förlora borta mot Atletico Bilbao med 1-0. I hemmapremiären studsade laget tillbaka och vann komfortabelt med 5-2 mot Betis för att sedan tappa en ledning och poäng mot Osasuna. 
Motståndaren i lördagens match är Valencia är som har samma resultatrad som Barcelona, d.v.s. en vinst, en förlust och en oavgjord. ”Barca” är klara favoriter och ska inte ha några problem att besegra Valencia på hemmaplan.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se