Hem tips Du är här

Få ett riskfritt spel på Stockholmsderbyt mellan Djurgården och Hammarby!

På söndag väntar årets absolut hetaste derby. Hela Stockholm kokar när avsparken mellan Djurgården och Hammarby sker på söndag 6/10 kl 15:00!

Yobetit har ett grymt bra erbjudande! Få ett riskfritt spel som ny spelare.

Inför årets hetaste derby har Yobetit ett superbra erbjudande. Du får som ny spelare ett riskfritt spel. Gör såhär för att ta del av erbjudandet!

 1. Skapa ett nytt konto

  Alla nya spelare har chansen att ta del av detta magnifika erbjudande hos Yobetit som erbjuder ett riskfritt spel på matchen mellan Djurgården och Hammarby! Följ denna länk för att skapa ett konto som ny spelare.

 2. Gör första insättningen!

  Minsta insättning för att kunna ta del av det omsättningsfria riskfria spelet är 500 kr.

 3. Lägg spelet

  Roligaste steget i hela processen. Dags att placera spelet på det laget du tippar kommer att vinna med minst 500 kr i insats.

 4. Vinn och behåll pengarna eller få tillbaka insatsen vid förlust

  Om du inte skulle vinna på ditt spel skickar Yobetit tillbaka hela summan på 500 kr till ditt spelkonto inom 24 timmar. Vinner du betalas vinsten ut till ditt spelkonto.

  +18, Endast nya spelare bosatta i Sverige, Regler och villkor gäller,

Tips på marknader i derbyt

 • Både Djurgården och Hammarby går fram som tåget i sina matcher. Båda lagen gör massor av mål. Vi tippar på att derbyt blir målrikt och hämtar vårat spel hos Bet365 på att det blir över 3.5 mål i matchen till oddset 2.75. {Här kan du lägga ditt bet!}
 • Eftersom att vi tippar att det kommer att bli ett högt resultat hämtar vi spelet på att Hammarby är det laget som först går upp till 2 mål hos Betsson till oddset 2.70. {Här kan du lägga ditt bet!}
 • Tankovic är en starkt bidragande orsak till Hammarbys sinnesjukt höga målproduktion i år. Därför tippar vi att han åtminstone sätter en kasse i matchen till oddset 2.55 hos 888Sport. {Här kan du lägga ditt bet!}
 • Vi tippar att inget av lagen kommer att gå mållösa från mötet. Därför känns spelet på att båda lagen gör mål som ett bra bet hos Coolbet till oddset 1.59. {Här kan du lägga ditt bet!}

Årets hetaste derby

Vi har serieledande Djurgården på 59 poäng som tar emot trean Hammarby på 53 poäng. Mellan dessa två lag ligger förhandsfavoriterna till SM-guldet, Malmö FF. Vi har decenniets jämnaste ligarace framför oss i de fyra sista omgångarna. På söndag väntar det svettiga derbyt mellan Djurgården och Hammarby. För det laget som tappar tre poäng här kan det betyda missat SM-guld. In i matchen kommer både Hammarby och Djurgården med full fokus på att vinna. Ett derby som inte bara är intressant för huvudstadens invånare eftersom att båda lagen har en stor fanbas över hela landet.

Bajens överlägsna offensiv

Skytteligaledande Tankovic har gjort 14 mål den här säsongen och är en spelare Djurgården måste ha full koll på i derbyt. Djurdic är en annan spelare som har öst in mål och ligger sjua i skytteligan på 10 mål. Andra offensiva hot i matchen är Khalili och Kacaniklic som ligger på sju mål vardera. Hammarbys produktiva kollektiv kör över det mesta i år och har gjort makalösa 65 mål. Det mesta fungerar och flyter på utmärkt offensivt. Däremot har Hammarby släppt in 35 mål och det läcker ibland lite väl lätt i försvaret, men så länge de gör massor av mål framåt och fixar trepoängarna så spelar det mindre roll.

På 19 raka matcher har de gjort mål på hemmaplan. Inte många lag i ligan som kan visa upp samma positiva siffror. På bara de senaste 6 matcherna har de gått vinnande ur två matcher med 5-1 och 6-2. Hammarby är sjukt effektiva för tillfället och har verkligen ställt in siktet i rätt tid på att göra mål i sina matcher eftersom att det i slutändan kan leda dem hela vägen till ett nytt SM-guld.

Djurgården har släppt in näst minst mål

Med bara 15 insläppta mål i år har Djurgården stängt igen för de flesta lag som de har mött. Försvaret har svajat lite under de senaste 5 omgångarna med 2 insläppta mål, där de ändå har kommit ut som segrare från båda matcherna. I båda dessa matcher har de spelat borta mot två av de sämre lagen, Östersund och Sundsvall som båda krigar om att hålla sig flytande till nästa säsong. Det ser inte helt defensivt stabilt ut inför mötet mot Bajen som kommer att vara hänsynslösa direkt det ges en chans.

Det ska dock nämnas att Djurgårdens försvar inte har släppt in ett mål på de senaste 5 hemmamatcherna, men nu möter de istället ett lag som de delar arena med och som dessutom är allsvenskans överlägset målrikaste lag.

Slutresultatet på matchen

Djurgården och Hammarby har i de fem senaste mötena spelat en match i Svenska Cupen och fyra matcher i Allsvenskan. Djurgården vann matchen i Svenska Cupen och har även vunnit ett av de allsvenska mötena. Hammarby har vunnit två matcher i Allsvenskan och ett möte har slutat oavgjort. Hammarby vann senast lagen möttes, den matchen spelades i april och slutade 2-1 till Bajen. Djurgården har sett nästintill orubbligt ut i toppen av tabellen och det kommer inte att bli lätt att flytta ner dem därifrån.

Eftersom att Hammarby har en så otrolig offensiv den här säsongen som gör mål på allt tippar vi på att de är starka nog för att sätta käppar i hjulen och bromsa Djurgården på deras väg mot SM-guldet. Vi tippar att det blir hela 3-1 till Hammarby.