Hem tips Du är här

AIK vs Djurgårdens IF – Dagens bästa speltips

Friends Arena bjuder in till säsongens andra Stockholmsderby och det är mycket som står på spel för de båda lagen. Djurgården har två raka matcher utan seger medan AIK ligger elva i tabellen på endast 12 inspelade poäng på 10 matcher. Det blir därför ett intressant möte mellan två lag med hög potential. För dig som vill oddsa på matchen kan du göra det hos ComeOn. Genom att ta emot deras bonus på 100 kronor kan du få tillbaka 61o kronor om AIK lyckas vinna.

Speltips med högst odds

* Vi tror AIK steppar upp och vinner matchen. Bäst odds hittar vi hos ComeOn och vi väljer att spela AIK-seger till oddset 3,05 med vår bonus hos spelbolaget.

Så här gör du

  • Skapa ett konto hos ComeOn med din E-legitimation
  • Gör en första insättning på 100 kronor och välj att ta emot bonusen på 100 kr
  • Lägg 200 kr (din insättning + bonus) på att AIK vinner matchen till oddset 3,05 hos ComeOn
  • Går ditt bet in får du tillbaka 605 kronor på en insatt hundring
  • Regler och villkor tillkommer till bonuserbjudandet

Tankar och analys inför matchen

Djurgårdens historia kring Stockholmsderbyn är känd sedan länge. Med undantag för en match i Svenska Cupen 2018 har DIF inte vunnit mot AIK på 17 försök och vi får gå tillbaka till 2011 för att hitta en seger för Djurgården i Allsvenskan mot ”Gnaget”. 

AIK har inte haft en rolig säsong men ett derby lever sitt egna liv. Därför tror vi att man kan överraska och kamma hem segern. Oddsen 3,05 är oerhört trevliga och därför väljer vi att ta chansen och betta på AIK-seger. Genom att använda vår bonus på 100 kronor dubblar vi första insättningen vilket ger möjlighet att få tillbaka 605 kronor på en insatt hundralapp. 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se