Hem speltips olympiska-spelen tennis

OS Tennis 2021 – Betta på Tennis Under Olympiska Spelen

Nedan går vi igenom allt som både är roligt, intressant och nödvändigt att veta om år 2021 Olympiska Spelen Tennis i Tokyo! Vi går även igenom allt du bör veta om och tänka på om du är intresserad av att spela eller betta på någon av matcherna eller spelarna i sig.

Bästa bettingbolagen för OS Tennis 2021

Spelbolag
Bonus
Överblick
Betyg
Få 100 kr bonus
 • Omsättningskrav: x 1
 • Snygg hemsida
 • Snabb registrering
18+ | Regler & Villkor gäller | Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Endast 1x omsättningskrav. Giltig 60 dagar | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se |
100 kr gratisspel
 • 100 kr gratisspel
 • Inget omsättningskrav
 • Minsta odds 1.40
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se
100% upp till 100 SEK
 • 100% upp till 100 SEK
 • Stort utbud av sportbetting
 • Mängder av livebetting
Gäller endast nya spelare: Bonussumman är 100% av max 100 kr. Måste bekräftas i Pop Up-rutan efter insättning. Insättning samt bonus måste omsättas 3x inom loppet av 60 dagar. 1.80 minimum odds på singelspel eller 1.40 i odds på kombinationsspel. Maximal insats är den initiala bonusen. Vissa spel samt vissa betalningsmetoder är exkluderade. Villkor gäller; 18+
100 kr bonus
 • 100 kr
 • Omsättningskrav: x 8
 • Minsta odds 1.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Favoriter under tennisen i de Olympiska spelen – vad gäller?

Under sommarens OS i Tokyo kommer 64 tennisspelare, både damer och herrar inräknat, att delta i de olika turneringarna. Detta innebär alltså att det är 64 singelspelare och 32 dubbel för vardera kön, samt 16 blandade lag.

Resultat för Herrar

 1. Guldmedalj: Zverev A.
 2. Silver medalj: Khachanov K.
 3. Bronsmedalj: Carreno-Busta P.

Resultat för Damer

 1. Guldmedalj: Bencic B.
 2. Silver medalj: Vondrousova M.
 3. Bronsmedalj: Svitolina E.

För de Olympiska spelen gäller också reglerna om att varje nation endast får delta med 6 herrar och 6 damer i spelen. Maximalt antal singelspelare är 4 stycken, följt av max två dubbellag för både herrar och damer. De får inte heller delta med mer än 2 blandade lag. Det finns med andra ord en del riktlinjer att hålla koll på för de som ska delta.

Intresset för tennis större än på länge

Är du exalterad över att OS snart ska dra igång? Då kan vi säga att det är du inte ensam om! I och med det senaste året som gått förbi har inneburit otroligt många förändringar inom sportvärlden är intresset för sport, däribland tennis, otroligt stort i dagsläget. Det är så många events och stora tävlingar som skjutits upp och som nu snart ska dra igång.

Under år 2020 var det inte bara nödvändigt att man sköt upp de Olympiska spelen. Utan under år 2020 hände det även något historiskt – det var nämligen första året sen Andra Världskriget som Wimbledon tvingades ställas in. Detta har då lett till att många spännande sportevents kommer att inträffa under år 2021.

Allt händer under 2021

I år har man redan till viss del fått ta del av förra årets inställda Wimbledon, vilket väldigt många både sport- och tennisintresserade har visat stort intresse för. Som om inte det vore är även de Olympiska spelen och de tillhörande tennismatcherna på ingång, följt av det välkända U.S Open. Man kan alltså säga att allt inträffar under 2021.

När Spelas tennis-OS 2021?

De Olympiska spelen i Tokyo kommer som sagt att pågå från och med den 23:e (21:a) juli till och med den 8:e augusti. För dig som mer specifikt är intresserad av tennisen i OS är det datumen 25:e juli till den 2:a augusti du ska hålla dig till – det är under dessa datum som de olika turneringarna och matcherna kommer att spelas.

Nuvarande matchodds tennis-OS i Tokyo 2021

Nedan har vi skapat en samlad lista för de olika matchodds som råder inför årets kommande tennismatcher, turneringar och möten mellan några av världens bästa tennisspelare. Vi kommer att uppdatera oddsen i takt med att de ändras eller justeras så att du alltid kan hänga med i vad som gäller då du själv vill spela eller betta.

Hur ser ställningen ut?

I och med att OS ännu inte dragit igång finns det ingen data som tyder på att en viss nation presterat bättre än någon annan. Något man däremot kan göra är att utgå från hur spelet sätt ut under tidigare OS, och även under andra tävlingar för de olika tennisspelarna och lagen i sig.

Det står klart att några av de absolut största, mest välkända tennisstjärnorna Andy Murray, Serena Williams, Novak Djokovic, Rafael Nadal och Roger Federer är självklara favoriter inför sommarspelen i Tokyo. Samtidigt visar det sig att det bland dessa stjärnor råder rätt stor konkurrens då de alla tagit hem diverse vinster under åren, somliga även i just OS.

Ett någorlunda nytt, högst omtalat stjärnskott på den kvinnliga sidan är Naomi Osaka som efter hennes senaste spel har väldigt höga förväntningar på sig. Även Kei Nishikori är en tennisspelare av damerna som man tror högt på. Vilken av favoriterna som kammar hem de stora vinsterna under tennis i OS återstår dock att se.

Betta på tennis under OS 2021

Det har aldrig tidigare varit enklare, tryggare och smidigare att betta på de olika tennismatcherna såväl som de olika tennisspelarna och lagen under de Olympiska spelen som det är idag. Oavsett hur, på vad, var och när du vill lägga ett bet finns det alltid möjligheter för dig att betta på tennisen både innan och under OS-sändningarna.

Hur betta på tennis OS Tokyo 2021?

Att betta på tennis i OS är inte alls särskilt svårt. Utan precis som vanligt gäller det bara att du väljer den spelsida du vill betta på, välja vilken match, vilken spelare eller vilket lag du vill lägga dina odds på, bestämma önskad summa och sen vänta på att matchen spelas.

Så länge du själv är bekväm med dina odds är det bara att du kör på. Vi hoppas att denna text om tennis under de Olympiska Spelen 2021 har varit hjälpsam! 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se