Sverigekronan

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav: Insättning + Bonus x7
  • Minsta odds 2.00

Recension av Sverigekronan

Sverigekronan har uppdaterat sin sajt och gjort den mer användarvänlig och betydligt mycket snyggare än vad den var tidigare. Här kommer du in i en trevlig atmosfär och kastas direkt in i ett hav av odds på mängder av olika marknader.

Att Sverigekronan är svenskutvecklat är förmodligen ingen överraskning. Men spelbolaget är utvecklat av gamla spelare som vet vad kunderna vill ha. Därför har de lyckats skapa ett spelbolag som visat sig vara väldigt populärt på den svenska marknaden.

Sverigekronan betting bonus och omsättningskrav

Om du skapar ett nytt konto hos Sverigekronan kan du ta del av deras välkomstbonus. De dubblar din första insättning upp till 1000 kr. Låt säga att du gör en insättning på 750 kr, då betalar Sverigekronan ut 750 kr till dig i bonus och du får totalt 1500 att spela för. För att få ut maxbonusen krävs en insättning på 1000 kr vilket ger dig 2000 kr att spela för. Omsättningskraven för bonusen ser ut såhär:

  • Bonusen + insättningen måste omsättas sex gånger innan ett uttag kan göras.
  • Spelen måste vara på oddset 2.00 eller högre för att räknas mot omsättningskravet.
  • Endast ett spel per match och marknad är tillåtet.
  • Spel på baseboll, amerikansk fotboll eller horse racing räknas ej mot omsättningskravet.
  • Du har 30 dagar på dig att omsätta bonusen, skulle du misslyckas kommer bonusen + eventuella vinster att dras från ditt konto.

Kundtjänst och support hos Sverigekronan

Skulle du ha några frågor eller stöta på något som inte är som det ska kan du alltid höra av dig till Sverigekronans kundtjänst. Du blir alltid bra bemött och det går snabbt att få svar. Det finns lite olika metoder för att komma i kontakt med supporten. Metoderna är, live chatt, e-post eller telefon. Snabbast går det via livechatten som är öppen alla dagar i veckan 9-01. Kundtjänsten är givetvis svensktalande.

Fördelar med Sverigekronan

En av de största fördelarna är att spelbolaget är svenskutvecklat. Det ger en trygghet och man vet att allt sköts som det ska bakom kulisserna. Hela sajten är på svenska och kundtjänsten är svensktalande, det känns väldigt hemma helt enkelt.

De erbjuder även något som kallas för SuperLive som innebär att du spelar på en matchhändelse som kommer att ske inom den närmsta minuten. En riktigt rolig funktion om du följer matchen live.

Avslutningsvis om Sverigekronan

Sverigekronan är ett spelbolag som verkligen är med och utmanar på den svenska marknaden i samband med alla de uppdateringar som gjorts. Snyggare design och enklare att använda gör att vi varmt rekommenderar spelare att välja Sverigekronan. Ta del av deras välkomstbonus på 100% upp till 1000 kr och se ifall det är något för dig! Lycka till.

Detaljer
Hemsidawww.sverigekronan.com
Insättningsmöjligheter
Betyg4/5
Spelutvecklare
Bonus100% till 1000 kr
KundtjänstChatt, Mail, Telefon
Live chattimage
Gratis uttagimage
Live Casinoimage
Mobilsajtimage
SpelbolagBonusBetyg Gå till
SverigekronanSverigekronan100% till 1000 kr4/5Besök

BaraBetting.com är en oberoende jämförelsesida med bonusar på internet. Den information som ges ut här är endast för syfte av underhållning. Tredje parter kan ändra eller avsluta bonusar / kampanjer när som helst utan förvarning och vi är inte skyldiga för inkorrekt information. Vänligen följ denna länk för att hitta mer information om BaraBetting.com, vår policy samt läsa mer om ansvarsfullt spelande.

Scroll Up