Hem rekar-ishockey Du är här

Timrå vs IF Björklöven – Betta på HockeyAllsvenskan Final

Efter nästan tre veckors ofrivilligt uppehåll tack vare smittspridning i Björklöven är det nu dags för Play Off till SHL att återupptas. Den spännande matchserien mellan ettan och tvåan i grundserien står 1-1 efter två matcher när det är Björklöven som har hemmamatch. Timrå är fortfarande favoriter men kommer säkert gräma sig åt att man förlorade första mötet och därmed måste besegra Björklöven på bortais minst en gång för att nå SHL. Samtidigt visade Timrå i senaste mötet att man har ett starkare lag då man fullständigt krossade sin motståndare och vann med hela 7-0.

Har varit målrika matcher hittills

Matcherna mellan de två lagen har varit väldigt målrika hittills. I första mötet var det något överraskande IF Björklöven som vann trots spel på bortaplan. Slutresultatet skrevs till hela 6-3 till gästerna. I andra mötet skulle dock Timrå få revansch och det rejält. Efter en total överkörning visade resultattavlan hela 7-0 när matchen var slut. Med 1-1 i matcher är det helt öppet inför avslutningen och det återstår att se hur lagen agerar det ofrivilliga uppehållet. Timrå är fortfarande favoriter men IF Björklöven har visat att man är ett lag att räkna med. 

Speltips match 3 IF Björklöven vs Timrå

Björklöven har varit otroligt starka på hemmais och har nu två raka matcher på  A3 Arena. Även om Timrå är favoriter att gå upp till SHL tror vi att det kan bli tuffare än vad många tror. Visst blev det 7-0 till Timrå senast men Björklöven är oerhört starka hemma vilket de visat under hela säsongen. Därför tror vi också det blir IF Björklöven som kommer att vinna nästa möte.

Vi väljer därför att spela Björklöven som segrare i matchen mot Timrå. Vi spelar Björklöven som vinnare under ordinarie tid och får därför oddset 2,70 hos Unibet.

Speltips 2 Björklöven – Timrå

Nio mål i första mötet och sju mål i andra matchen talar för att det återigen kan bli en målrik match Framförallt brukar det bli väldigt många mål när Björklöven spelar ishockey, vilket vi har fått se mängder av gånger när lagen mött varandra. Nu återstår det att se om lagen kan fortsätta med målproduktionen även under nästa möte.

Vi tror det kommer att bli många mål återigen. De tio senaste mötena mellan lagen har inneburit över 4,5 mål varje gång, ofta betydligt fler än så. Vi tror trenden fortsätter och väljer därför att spela över 5,5 mål och får oddset 1,92 hos Unibet.   

Klicka här för fler speltips om hockey!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se