Hem rekar-ishockey Du är här

Speltips NHL-slutspelet 19 april

Chicago Blackhawks – Nashville Predators

1-1 i matchserien

En match som ser tuff ut för Nashville efter att förlorat lagkaptenen Shea Weber som tvingades att avbryta förra matchen. Dessutom mot ett Chicago som har vunnit 24 av 36 hemmamatcher under grundserien denna säsongen. Även om Nashville fullständigt körde över Chicago i förra mötet har jag svårt att se att dom fortsätta ha momentum i denna slutspelsserie.

Jag tror att det kommer att bli en målrik match så mitt odds blir Ö 5.0 mål.

Ottawa Senators – Montréal Canadiens

0-2 i matchserien

En måstematch för Ottawa som inte riktigt haft studsarna på sin sida och förlorat med uddamålet båda gångerna. Det har varit en intensiv matchserie såhär långt med snabbt och fysiskt spel, så förvänta er inget annat. Ottawa har spelat riktigt bra i numerärt överläge och underläge de två första matcherna. Fortsätter man med den spetsen i anfalls och försvarsspelet så är det mycket som talar för dom. Även om Montreal har visat att dom är riktigt duktiga på bortais under grundserien tror jag inte att det räcker till för att besegra Ottawa i dagens möte.

Mitt odds blir vinst Ottawa och över 5.0 mål.

Calgary Flames – Vancouver Canucks

1-1 i matchserien

Flames har haft det tufft att komma till målfarliga chanser de första två matcherna och har bara gjort 3 mål. Mycket tack vare Canucks fantastiska försvarsspel och Eddie Läcks superform. Det har varit väldigt heta slutspelskänslor, framförallt i förra mötet där det blev en hel del handskar kastade. Calgarys spel i anfallszonen har inte varit särskilt imponerande och jag tror det är det som kommer att fälla laget i dagens drabbning.

Eftersom det varit en ganska målsnål matchserie och med 2 målvakter som verkligen visat framfötterna blir mitt odds under 5.0. Jag tror att Vancouver vinner matchen.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se