Hem rekar-ishockey Du är här

Speltips NHL 27/11

Odds från Unibet.se

Boston Bruins – New York Rangers

Tid: 19:00

Det är ett revansch suget New York som åker till Boston.  Efter storförlusten 5-1 mot Montreal i förra omgången. Så det känns rätt givet att det kommer bli en seger för New York och det ger oddset 2.38. Ett annat bra tips är att den svenska forwarden Loui Eriksson ska göra mål. Han stod för ett hattrick för några omgångar sen så han är i riktigt bra form. Oddset på att Loui ska göra mål ligger på 3.55. Chansning till dagen match är att Mats Zucarello gör första målet och det ger 17.00 gånger pengarna.

Philadelphia Flyers – Nashville Predators

Tid: 21:30

Bottenlaget Philadelphia tar emot topplaget Nashville på hemmaplan. En seger för Nashville ger oddset 2.30 gånger pengarna och det känns som riktigt säkert. Det är två lag som har släppt in väldigt mycket mål den här säsongen så vi kan räkna med att det kommer bli en målrik match. Oddset på att det blir över fem mål i matchen ger oddset 1.98. Chansningen är att slutresultatet blir 4-2 till Nashville och det ger oddset 20.00 gånger pengarna.

Minnesota Wild – Winnipeg Jets

Tid: 22:00

Minnesota ligger på en sjundeplats i serien och gästas av tiondeplacerade Winnipeg. Ett bra bet är en är att Minnesota vinner matchen, Winnipeg är inne i en dålig trend med två raka förluster. Oddset på en seger för Minnesota är 1.95. Det känns helt säkert att den finske forwarden Mikael Granlund gör ett poäng i matchen och det ger 1.80 gånger pengarna. Chansningen till matchen är att Minnesota vinner matchen med 3-2 och det ger oddset 18.00.

 

Anaheim Ducks – Chicago Blackhawks

Tid: 23:00

Förra säsongens överraskning Anaheim har haft det tyngre detta år då de ligger på en 11 plats i den västra konferensen. De möter fjolårsvinnaren och femman i årets tabell Chicago, på hemmaplan. De båda lagen har inte haft som bra form på slutet men det känns som Chicago kommer dra det längsta strået i denna match. Oddset på en Chicago seger ligger på 2.55 gånger pengarna. Även de här lagen har släppt in mycket mål så ett bra bet kan vara att det blir mer en 6 mål i matchen och det ger 3.00 gånger pengarna. Chansningen till denna match är att Chicagos stjärna och kapten Jonathan Towes gör det gör det första målet i matchen och det ger 14.00 gånger pengarna.
470286788_slide

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se