Hem rekar-ishockey Du är här

Speltips New York Rangers – Montreal Canadians 26/11

Dag: torsdag den 26 november

Tid: 01:00

Plats: Madison Square Garden. New York

Det är toppmöte i den östra konferensen. Ettan New York Rangers som tar emot tvåan Montreal Canadians. De båda lagen har 34 poäng, fem poäng fler än trean Washington med 29 poäng. De har även samma målskillnad men New York leder på grunda av att de har spelat en match mindre.

New York Rangers har vunnit 16, två övertids förluster och tre förluster. Det har gjort 66 mål och bara släppt in 38 mål och en stor orsak till det är den svenske målvakten Henrik Lundqvist. Han brukar starta säsongerna svag men sedan växa till ett riktigt monster i målet. Men denna säsong har varit annorlunda då han har haft ett bländande spel redan från början. Han har den högsta räddningsprocenten i hela ligan med 94.6 %. En annan skandinaver som har imponerat stor i år är Mats Zuccarello som leder den interna poängligan med 21 poäng tio mål och elva assist.
New York Rangers har för närvarande inga skador.

Montreal Canadians har vunnit 16, två övertids förluster och fyra förluster. De har gjort mest mål i ligan 78 stycken, men det har även släppt in relativt mycket mål för att vara ett topplag. 50 insläppt mål har det blivit totalt. Deras förstemålvakt Carey Price som blev utsedd till den bästa målvakten i NHL förra säsongen har varit skadad så han har bara spelat elva av lagets matcher så här långt. Men han ska vara frisk så han kan vara med i matchen mot New York Rangers.
På deras skadelista så hittar vi Devante Smith-Pelly, Torrey Mitchell, Alexei Emelin, Michael Bournival och Zack Kassian som det är 50/50 om det kan spela eller inte. Det har inte kommit något datum när Brendan Gallagher ska varar tillbaka efter den skadan han drog på sig för några omgångar sedan.

Vårt Speltips

Odds från Unibet.se

Det är två formstarka lag som möts men jag tror New York Rangers har fördel då de spelar i ett kokande Madison Square garden. En seger för New York ger oddset 2.15. De båda lagen har sina ordinarie målvakter tillgängliga så det kommer nog bli en mål snål match. Det känns som det finns stor chans att det kommer bli mindre en fyra mål i matchen och det ger 3.00 gånger pengarna. Chansningen till dagens match är att New York vinner utan att släppa in mål och det ger hela 9.50 gånger pengarna.

 

 

hi-res-c3924233306f2bc9f1f5340847dd37a9_crop_north

 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se