Hem rekar-ishockey Du är här

Speltips Detroit Red Wings – Montreal Canadiens

Dag: fredag den 11 december

 Tid: 01:30

 Plats: Joe Luis Arena, Detroit

I denna omgång av NHL så tar Detroit Red Wings emot Montreal Canadiens på hemmaplan. Detroit ligger för närvarande på en femte plats i den östra konferensen efter 28 spelade matcher. Montreal har övertygat i år och ligger på en förstaplats i samma konferens.

Detroit kommer från en tung övertidsförlust med 3-2 mot Washington i onsdags. Men annars så har december varit bra månad då man inledde med 3 raka segrar. Med sina 35 poäng, 15 segrar och 13 förluster. Placeras man på en femte plats i den jämna tabellen den skiljer bara fem poäng ner till en nionde plats som betyder att man missar slutspel. Lagets bästa poängplockare är den svenska kaptenen Henrik Zetterberg. det har blivit totalt 22 poäng så här långt, 17 assist och fem mål. Alla spelare ska vara tillgängliga till matchen

Montreal leder serien med sina 41 poäng, Det har blivit 19 segrar och nio förluster. De kommer dock från tre raka förluster mot Washington Capitals, Carolina Hurricanes och Boston Bruins. Deras poängkung har varit Thomas Plekanec med sina 25 poäng, sju mål och 17 assist. Även backen P.K Subban har haft en väldigt fin säsong när det gäller poäng. 21 poäng varav 1 mål och 20 assist och det placerar han på en fjärdeplats i backarnas poängliga. Förre han i tabellen hittar vi svenskarna Erik Karlsson som leder med sina 32 poäng och andraplacerade John Klingberg med 30 poäng.
Även Montreal har alla spelare tillgängliga till denna match.

Lagen har mötts en gång tidigare i år och då blev det en seger för Montreal med 4-1. Efter två jämna perioder så ökade Montreal farten i tredje och avgjorde matchen med tre mål.

Speltips

Odds från Unibet.se

Serieledande Montreal kommer med tre raka förluster till matchen. Så det kommer att vara rejält revanschsugna. Så de kan behålla serieledningen från de jagande lagen. Så en seger för Montreal ger 3.00 som är ett riktigt bra odds. Det är två lag som har varit väldigt produktiva vad de gäller mål. Så vi kan räkna med att det kommer bli en målrik match. Så ett bra bet är att det blir över 5 mål i matchen och det ger 1.85 gånger pengarna. Chansningen till denna match är att den svenska backen Nicklas Kronwall ska göra mål. Det har bara blivit två mål så här långt denna säsong men han är den spelaren i Detroit som har mest speltid. Han snittar runt 23 minuter per match. Oddset för att han ska göra mål i matchen ligger på 8.50 gånger pengarna.

470585268_slide

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se