Hem rekar-ishockey shl Du är här

Odds och speltips Luleå – Växjö 14/3 SHL

Den kommande matchen mellan Luleå – Växjö kan komma att bli nervkittlande trots det faktum att Luleå har varit ett av grundseriens starkaste lag. Det är bara ett år sedan Växjö slog till och tog hem slutspelet och SM-pokalen. Luleå lyckades slå Växjö hemma efter lång svit av hemmavinster, men det är inget mot de vinster i rad som Luleå har haft den här säsongen. Bortalaget kan komma att vässa formen lite extra inför slutspelet nu samtidigt som Luleå är hungriga på en sista seger och tre poäng till i resultatlistan. Tidigare har vi sett ett starkt Växjö i slutspelen och om Luleå tar ut segern lite i förskott och blir kaxiga för tidigt kan Växjö ha en fördel.

En match som erbjuder spelmöjligheter – hur ser oddsen ut?

Den som vill betta kommer att få en rolig match att spela på med många möjligheter. Det går att spela på den vanliga formen 1X2 både med eller utan övertid. Man kan som vanligt betta på både spelare, mål, och andra spännande saker som ska hända under matchens gång.

Två spelsidor där oddsen är väldigt lika är NordicBet och Betsson. Här tror man att hemmalaget vinner och att det är minst sannolikt att det blir oavgjort.

Stabil säsong för Luleå

Det lag som verkligen har visat framfötterna hela säsongen är Luleå. Deras enorma segersvit har varit omtalad och satt respekt hos de andra lagen. Växjö hade en riktigt bra segersvit på hemmaplan, men blev besegrade i sista matchen. Den absolut sista matchen i grundserien kommer vi helt klart att få två laddade lag som går in för vinsten till hundra procent. Växjö som brukar ha bra slutspel vill såklart också ha en vinst även det här året. Frågan vi ställer oss  till är om det räcker med att växla upp en gång för att lyckas slå ett lag som Luleå.

Inför de två sista matcherna i grundserien hade Växjö lite otur och fick en skadad Joel Persson. Han skadades under ett träningspass inför matchen mot Skellefteå och han kommer tidigast att kunna vara tillbaka för spel under slutspelet, vilket tyder på att han snabbt är tillbaka. Inför matchen mot Luleå hade han behövts för att kunna stå emot norrlänningarnas vinstrika spel i år.

luleå växjö SHL hockey Källa: SHL

Livestreama matchen

Det går att se matchen live hemifrån genom att livestreama. För de som vill titta från Sverige är det CMore som har rättigheterna och för att se matcher från SHL behövs paketet Allsport. Det går även att se matchen från utlandet via livestream och det går att göra på bland annat NordicBet.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se