Hem rekar-ishockey Du är här

SHL: Kanonerbjudande hos Betsafe!

Ikväll riktar vi blickarna mot Skåne och matchen mellan Malmö Rehawks – Karlskrona HK. Malmö har haft en tuff säsongsinledning med många skador, samtidigt som Karlskrona är nere och härjar i botten av tabellen. Senast Karlskrona spelade match var i lördags och då åkte man på storstryk mot tabellsjuan Luleå HF och förlorade med hela 6-0.

betsafe ingen bakgrund

Alsenfelt matchhjälte

Malmös målvakt Oskar Alsenfelt gjorde senast mot Färjestad BK en supermatch och såg till att Malmö kunde resa hem till Skåne med tre poäng i bagaget. Man förlorade skottstatistiken med råge och i kvällens match krävs det återigen att Malmömålvakten gör en stormatch.

Till kvällens match saknas hela sju tongivande spelare, inklusive assisterande tränare Jesper Matsson som på grund av Familjeskäl valt att ta en timeout från ishockeyn.

Malmö har den senaste tiden blandat och gett, och jämfört med föregående år har Målvakten Oskar Alsenfelt inte kommit upp i den höga standard som redhawks-fansen är vana vid. Därför var det ett styrkebesked när han ihelgen såg till att man lyckades vinna med 2-1 mot färjestad i en match som i ärlighetens namn styurdes av Karlstadgänget.

Karlskrona ligger förnärvarande nästjumbo i SHL och när snart halva serien är avklarad så gäller det att komma ifatt Mora och Brynäs som ligger tätt ovanför. Man har förnärvarande en poängskörd på 0,90 poöng / match vilket givetivs är på tok för lite för att man ska kunna finnas med i SHL och  något måste hända för att man inte ska behöva lämna SHL när serien är färdigspelad.

Vill du spela på matchen mellan Malmö Redhawks – Karlskrona Hk eller på någon av de andra SHL-matcherna så har Betsafe ett grymt utbud av spel i alla desss former och just nu får du som ny spelare en välkomstbonus på 100% upp till 2000 kronor.

Hämta bonus Här!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se