Hem rekar-ishockey Du är här

Odds ifrån Scandibet på SHL!

Efter en tuff säsongsinledning börjar vi snart kunna summera halv säsongen. Och har man som svensk haft ett tufft år 2017 så är det ingenting emot att vara från de nordvästra delarna av Skåne. Med ett fotbollslag och ett hockeylag som presterar som om man inte vill syssla med idrott längre, så åker ikväll Rögle upp till Gävle för att på något sätt rädda den heder som finns kvar. Brynäs – Rögle, Nedsläpp ikväll 19:00

Tufft att vara Röglesupporter

Rögle hade efter fem spelade matcher släppt in otroliga 30 mål och fiaskoinledningen var ett faktum. Däremot har man trots sina handbollssiffror lyckats att kunna skaka om motståndarna rejält under de senaste matcherna och 4-2 vinsten mot Frölunda var ett styrkebesked som man verkligen behövde för att kunna skapa något slags självförtroende.

I brynäs har det sett desto bättre ut och man har under de senaste fyra matcherna lyckats med att ta hela 10 av tolv poäng. Den enda förlusten var borta mot linköping, där laget förlorade på övertid ned 4-3.

Bra odds hos Scandibet

Ikväll möter man ett helt annat motstånd och det enda som egentligen kan påverka utgången av denna match är att man underskattar gästerna. Man är i stort sett bättre än Rögle på allt. Därför är det med ljus å lykta som vi letar efter något som kan anses spelbart i denna matchen och det gör vi hos Scandibet som erbjuder hela 1,74 på en hemmavinst, vilket får anses som bra i förhållande till motståndet.

Vill du spela på matchen Brynäs – Rögle BK eller någon av de andra SHL-matcherna ikväll så har scandibet ett enormt utbud av bra odds. Man har en grym sportsbook som dessutom erbjuder betting på all möjlig sport och just nu får alla nya kunder en Insättningsbonus på 100% upp till 2000 kronor.

Hämta din bonus här!