Hem rekar-ishockey Du är här

Sverige – Norge speltips med odds från experterna

Det är dags att möta ett av våra grannland i denna turnering och det är Norge som nu står på tur den 13 maj. Helt klart är hockeyn extremt mycket större här i Sverige där vi har stora framgångar genom tiderna men Norge har inte lyckats i denna sport. Bäst har dom en 4:e plats år 1951 och därefter en blandad resultatlista. Vi ska gå igenom odds Sverige – Norge VM is hockey och se hur matchen ligger till för dig som är ute efter ett bra speltips.

Sverige är favorit i matchen mot Norge

Kanske inga tveksamheter här egentligen men vi ska ändå ge dig ett expert tips Sverige – Norge matchen.  Sverige känns starkare än Norge såklart och matchen mot Ryssland med 6-4 i Carlson Hockey Games imponerade med en övertygande leverans av kvalitet. Nu ställde Tjeckien till det ordentligt och tog Sverige på sängen i en ganska stökig match. Det var inte väntat och ska Sverige avgå med ett tredje guld måste man lyfta sig och sätta emot betydligt hårdare. Det finns dock inget i dagsläget som säger att Sverige inte ska vinna den här matchen mot Norge. Om du vill spela på Sverige – Norge matchen så talar oddsen sitt tydliga med fördel Sverige.

Odds och speltips Sverige – Norge  – hockey vm

Den här matchen måste ändå kännas rätt given, trots att Sverige inte leverarade vinst i sin första match i VM 2019. Vi ska se till att hitta några intressanta speltips Sverige – Norge så du kan maximera ditt utfall.

Lagform inför mötet Sverige – Norge i Hockey VM

Sverige och Norge har haft två möten i april som är VM förberedande möten och skedde den 11 och 13 april i Östersund. Dessa båda matcher vanns av Sverige och den första slutade 2-0 och den sista 5-1. Utgången av dessa grundar för att vi kanske kommer att se en målrik match. När det är dags att ställa upp på isen så har också Sverige ett komplett lag av NHL spelare som ytterligare ökat på styrkan. Som vi sa tidigare talar också historiken sitt tydliga språk då inte Norge avgått med någon medalj tidigare och vi tror inte heller det kommer att hända detta år. Matchen är helt klart till Sveriges fördel (oavsett resutaltet mot Tjeckien) och det ska bli roligt att se om Sverige kan ta ut svängarna ordentligt i matchen.

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se