Hem rekar-ishockey Du är här

Modo – Frölunda

 

Dag: tisdag den 27/10

Tid: 19.00

Plats: Fjällräven Center, Örnsköldsvik

Modo tar emot Frölunda i Rosa Bandet – matchen där Modo kommer spela i ett rosa matchställ för att stödja bröstcancer. Det kommer bli en publikfest i Örnsköldsvik och vid en fullsatt arena kommer man tjäna hela 100 000 kr. Serieledande Frölunda som förövrigt leder årets upplaga av SHL i en överlägsen stil och det är inte många lag som kommer ta poäng av dem i år. Modo ligger 24 poäng bakom Frölunda på en sjuttondeplats. Vi får hoppas att Modo kan ge Frölunda en bra match speciellt med tanke på vilken publikfest det kommer bli.

Modo som inte har haft en alls bra inledning av årets SHL och på senare år har man harvat där i botten. Man har fyra raka förluster och man är inte i en bra trend och det kommer bli tufft att knipa poäng mot Frölunda. Victor Olofsson är Modos bäste poängplockare och det är viktigt att han fortsätter producera från hans klubba. Modos näst bästa poängplockare står på åtta poäng och heter Bobby Butler och det är viktigt att de som kan producera i Modo gör det i en sådan här match för annars kommer man snabbt tappa mycket mark i tabellen.

Frölunda som går som tåget i år fortsätter att övertyga och efter endast tretton omgångar leder man i överlägsen stil. Man har bara förlorat en match hittills och den kom mot Brynäs på bortais. Senaste matchen vann man med hela 7-1 och i den matchen var man riktigt effektiva och även på grymt bra spelhumör. Ryan Lasch är bäste poängplockare i Frölunda och han har gjort arton poäng, med tanke på att Frölunda har gjort väldigt mycket mål i år har man flera spelare högt uppe i poängligan.

Vårt Speltips:

Alla odds från Unibet

Det här är inget snack om saken i den här matchen utan Frölunda kommer ta hem alla poäng rätt lätt. Frölunda vinst ger 1,65 pengarna och det är ett säkert bett. Ett slutresultat på 4-1 till Frölunda tror jag är fullt möjligt att det blir. Ryan Lasch är jag helt hundra på kommer åtminstone göra ett mål, han har sett riktigt het ut och kommer fortsätta att producera bra. Även spelare som Andreas Johnson och Joel Lundqvist kan finnas med i målprotokollet för att nämna några som sagt man har många heta spelare. Modos mål kommer göras av Bobby Butler. Ett litet skrälltips är att Modo tar ledningen i första perioden och Frölunda kommer göra tre snabba kassar i andra och avgör matchen.

 

Frölunda

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se