Hem rekar-fotboll Du är här

Zlatans väg mot en ny Ligue 1 titel

Zlatan har under snart 15 år trollbundit oss i Sverige och hela världen med sina trollkonster ute på fotbollsplanen. I PSG så har det blivit en fransk ligatitel och ett hopp om att utmana om den åtråvärda Champions League pokalen.

Välj rätt betting-sidor

När det kommer till att spela på matcher som dessa så finns det en hel djungel med bettingsidor att ta sig igenom. Vart hittar man de bästa oddsen egentligen? En bra idé är alltid att kika in på de allra största betting sidorna. Dessa brukar med sin storlek kunna erbjuda odds som är bättre än de du hittar på lite mindre sidor. En annan positiv sak med en stor och mer berömd bettingsida är att de ofta erbjuder en massa olika odds på en och samma match. Nu för tiden räcker det inte med att spela på vinst, lika eller förlust. Du kommer märka att det finns oändliga möjligheter till att hitta odds som just du tror på och tycker är roliga.

PSG – ett lag fullt av stjärnor

Låt oss kika närmre på ett lag som Paris Saint Germian där Zlatan huserar. Ett lag som är framtungt så in i bomben med Cavani, Zlatan, Matuidi och så vidare. Ett odds som alltid kan vara spännande att titta närmre på är handicap oddset. Det går till på följande sätt. Låt oss säga att PSG är favoriter till att vinna en match, då kommer motståndaren att få ett handicap. Ibland kan det vara 1 måls försprång andra gånger två mål. I och med detta kommer PSG behöva vinna med 2 respektive 3 mål ifall du väljer att satsa dina pengar på en PSG-vinst.

För att fortsätta söka de bra oddsen så kan några sidor vara av intresse så som BET365 och Betsafe som är två stor aktörer på marknaden. Ju större företag ger ofta högre odds.

Ett annat spännande och underhållande sätt att försöka spela sig till lite pengar är live odds. Att spela på matchen medan den pågår. Vilket lag får nästa hörna? Vem gör nästa mål? Hur många inkast blir det i matchen? Det är bara några av de saker som du kan spela dina pengar på. Så lycka till och må turen vara med dig.