Hem rekar-fotboll Du är här

Zlatan tillbaka redan på lördag?

Ibra king

Zlatan Ibrahimovic har varit borta ända sen den otäcka skada han ådrog sig den 20:e april i år. Nu sägs det enligt ”The Sun” att han kan vara tillbaka redan på lördag när ”Red devils” tar emot Newcastle hemma på Old Trafford. Avspark 18:30 på lördag.

Lukakus måltorka

Inför säsongen gjorde United en prestigevärvning genom att värva Everton-spelaren Romelu Lukaku.   Han började säsongen med att ösa in mål för sitt nya lag. Däremot har det tagit totalt stopp och belgaren har nu gått mållös i sju raka matcher.

Viktig Match

Med tanke på Zlatan Ibrahimovics svåra korsbandsskada såg det ut som att Zlatan gjort sitt i ”Red Devils”. Nu verkar det enligt ”The Sun” som att svensken kan vara tillbaka redan till lördagens drabbning mot Newcastle United.  En match som betyder mycket för bägge lagen då Manchester United behöver alla poäng de kan få för att inte tabellettan Manchester City ska utöka sin ledning i Premier League.

Även Newcastle har mycket att spela för så att man slipper vara inblandade i bottenstriden. Man ligger för närvarande på en trygg elfteplats, men med två förluster irad så känns det som att man måste börja vinna för att Rafael Benitez inte ska sitta löst. En förlust skulle kunna innebära att laget rasar i tabellplaceringarna då det är oerhört jämnt därnere, med undantag för Crystal Palace som med all sannolikhet börjat planera kommande säsong i Championship.

Trots att bägge lag har mycket att spela för tros Manchester kunna lösa denna uppgiften utan några större problem. Vi hittar på ComeOn 1,26 på United vilket får anses som bra, i synnerhet när vi ser vilka spelare som eventuellt ser ut att göra comeback. ComeOn har just nu ett erbjudande där alla nya kunder får 100% i välkomstbonus upp till 3000 SEK.

Hämta bonus hos ComeOn här!