Hem rekar-fotboll Du är här

Walsall-Chelsea

Dag: onsdag, den 23:e september

Tid: 20.45

Plats: Bescot Stadium

Ännu en Capital One Cup match. Denna match står mellan League One laget Walsall FC och Champions League laget Chelsea FC. Detta kommer bli en match mellan Chelseas B-lag mot ett riktigt taggat Walsall.

Walsall som just nu ligger på en andra plats i den engelska tredje divisionen, League One. De har startat riktigt bra och har vunnit fem matcher och två oavgjorda på de åtta inledande matcherna.

De har hittills gjort 15 mål vilket är riktigt bra så här långt. Ungefär två gjorda mål per match. Lagets två skyttekungar heter Romaine Sawyers med nummer tio på ryggen, som spelar offensiv mittfältare och Tom Bradshaw som är anfallare med nummer nio. De har gjort fyra mål vardera.

Walsall kommer senast från en 1-1 match borta mot Peterborough. Där gjorde Romaine Sawyers(nr.10) Walsalls enda mål.

Capital One Cup står inte särskilt högt upp på Chelseas prioritetslista över vilka titlar man värderar högst. Därför kommer Chelsea inte komma med sitt bästa lag men när de väl är på planen vill de vinna till varje pris. Även om Chelsea kommer med ett rent B-lag så är det fortfarande ett lag som håller hög Premier League klass. Sådan bredd har de. Vi kommer nog få se en del unga spelare få lite speltid i en sådan här match. Vilket alltid är roligt.

Senaste matchen var mot Arsenal i Londonderbyt. Den matchen som urartade lite då Gabriel Paulista drog på sig ett rött kort precis innan halvlek och Chelsea kunde lätt ta hem segern till den blåa sidan av London. Målen gjordes av Kurt Zouma och Eden Hazard.

Oavsett vad Chelsea kommer med för lag till onsdagens match så är Walsall helt klart underdogs. Men det har hänt skrällar förr och ett avslaget Chelsea som ställer ut skorna går definitivt att slå. Även om det blir en svår nöt att knäcka men Walsall har allt och vinna och inget att förlora.

Vårt speltips:

En match som denna kan det vara värt att satsa på att båda lagen gör mål till ett odds på 2,00 gånger pengarna. Det är rimligt att Walsall kommer att göra ett då de kommer vara riktigt taggade och Chelsea möjligtvis är lite naive och kanske gör något misstag.

Att Romaine Sawyers gör mål någon gång i matchen känns ändå som att det kan hända. Det är en ren chansning men han har startat denna säsong riktigt bra och gjorde även mål nu i den senaste matchen. Att han gör mål ger ett odds på 5,50 gånger pengarna. Men som sagt detta är en chansning som kan gå hem.

Jag gillar oftast inte att tippa resultat men den här matchen tror jag slutar 1-3 till Chelseas favör. Walsalls hårda slit kommer att belöna dem med ett mål men Chelsea kommer hålla undan och vinna lugnt och stabilt. 1-3 ger ett odds på 11,00 gånger pengarna hos bet365.com.

Man kan även tippa på över 3,5 mål då det kan bli en svängig match ifall inte Chelsea tar tag i matchen från start. Oddset ligger på 2,75 gånger pengarna.

Alla odds är från bet365.com.

chelsea

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se