Hem rekar-fotboll Du är här

Villarreal – Atletico Madrid

Dag: Lördagen den 26:e September

Tid: 20.30

Plats: El Madrigal, Spanien

 

Det är omgång sex nu i La Liga och den bästa matchen denna omgång är den mellan Villareal och Atletico Madrid. Det är också den matchen jag kommer skriva om här i denna artikel. En match som spelas på Villareals hemmaplan, El Madrigal. Villarreal kom på en sjätte plats i La Liga förra året på 60 poäng, hela 34 poäng efter mästarna FC Barcelona. Atletico Madrid kom på en tredje plats förra året, med 18 poäng före Villarreal.

Villarreal har på fem matcher spelat ihop tretton och med det resultatet ligger man för lag som Atletico Madrid och FC Barcelona. Man ligger också på samma poäng som Celta de Vigo och Real Madrid, man ligger alltså i delad ledning av La Liga. Villarreal har dock inte mött några riktiga topplag här i inledningen av säsongen och den enda matchen man har tappat poäng i var mot Real Betis då man spelade 1-1. Villarreal kommer härnäst från en vinst mot Malaga. Den matchen vann man med 1-0 mot ett Malaga som ligger näst sist i ligan, målet gjordes av Malaga. Självmålet gjordes utav Fernando Tissone i Malaga. Deras bäste målskytt är Cédric Bakambu som har gjort tre mål, nyinköpte Roberto Soldado ligger tvåa i den interna skytteligan med två fullträffar. På deras skadelista hittar vi de två bästa målskyttarna Robeto Soldado och Cédric Bakambu. Där hittar vi också Adrián, Víctor Ruiz, Mateo Mussachio och Sergio Asenjo.

Atletico Madrid har tolv poäng i ligaspelet på fem spelade matcher. Man ligger på en fjärdeplats med en poäng efter Villarreal som har inlett säsongen bra. Med tolv poäng ligger man på en delad fjärdeplacering med FC Barcelona. Atletico Madrid kommer närmast från en vinst mot Getafe, då spelade man 2-0 och båda målen gjordes av Antoine Griezmann. Antoine Griezmann är också deras bäste målskytt med sina tre mål i ligan. Värt att nämna om Atletico Madrid är att dom bara har släppt in två mål den här säsongen och sett väldigt stabila ut i defensiven. Dom två insläppta målen kom i en 2-1 förlust mot FC Barcelona. Atletico Madrids skadelista ser ut som följande, det är bara Koke som är skadad som har en muskelbristning i baksida lår.

Säsongen 2014/15 så vann båda lagen varsin match. Båda lagen vann på varandras hemmaarenor, alltså att man vann när man spelade borta. Den första matchen spelades den fjortonde december och då vann Villareal med 0-1, målet gjordes av Luciano Vietto som faktiskt Atletico Madrid köpte från Villarreal i somras. Den andra matchen spelades den 29 och då vann Atletico Madrid med 0-1, målet gjordes då av Fernando Torres.

Vårt speltips:

Båda lagen har faktiskt väldigt höga odds till att vinna den här matchen, men jag tror att Atletico Madrid kommer vinna den här matchen och det har dom ett odds på 2,60 gånger pengarna. Jag tror också att Atletico Madrid kommer att vinna utan att släppa in mål då dom har varit bra i defensiven och att Villarreal har båda sina bästa målskyttar borta i denna match. Det har ett odds på 4,00 på Unibet. Att Atletico Madrid gör över 1,5 mål har ett odds på 2,95 gånger pengarna kan vara ett bra tips att lägga på. Lite osäkert då Atletico Madrid inte är kända för att göra så värst mycket mål men Antoine Griezmann har varit i bra form och han kan göra skillnad i denna match. Man kan också tippa på att Villarreal gör under 0,5 mål och det har ett odds på 2,60. Det tror jag eftersom att både Roberto Soldado och Cedric Bakambu är borta i denna match och defensiven i bortalaget har varit grymt bra.

 

Villarreal-vs.-Atlético-Madrid-XI

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se