Hem rekar-fotboll Du är här

Villareal – Sevilla

Dag: lördag den 31/10

Tid: 18.15

Plats: El Madrigal, Villareal

Ett spännande möte i La Liga väntar på lördagskvällen när Villareal tar emot Sevilla på El Madrigal. Villareal som har haft en grymt bra inledning hittills i årets ligaspel har haft det lite tufft på slutet man har förlorat två stycken matcher och spelat oavgjort en. Man är ändå däruppe och nosar på topp fyra och det är stabilt för framtida matcher i ligan. Sevilla som hade det tufft inledningsvis istället av ligan har en stark formkurva som bara pekar uppåt och man har även klättrat många placeringar.

Villareal som borde ha vunnit åtminstone två av sina tre matcher om man vill vara med och göra upp om Champions League platserna i år. Man har tappat poäng mot jumbon Levante, en plattmatch gjorde man där. En förlust mot Celta Vigo som är duktiga och i den matchen kan alla lag tappa poäng. Nu senaste mötte man Las Palmas som även dem befinner sig på nedflyttningsplats och där lyckades man inte få hål på målvakten och mötet slutade 0-0. Förövrigt var det närmre att Las Palmas skulle i vinna den matchen och Villareal hade inte ens ett avslut på mål. Léo Baptistão som har varit en av Villareals mest tongivande på planen är skadad och missar matchen. Man har inga mer frågetecken inför spel så sätt, men det är just formsvackan som kan ställa till det för Villareal. Interna skytteligan leds av fransosen Bakambu som har gjort tre mål. Det är bra spridning på målgörare i laget fast man har inte gjort så jätte många mål totalt och man hade behövt någon som kunde dra lika stort lass som Bakambu gällande målskyttet.

Sevilla som äntligen börjar komma igång och klättra i tabellen. Det har lossnat rejält gentemot i början av säsongen, man lyckades till och med besegra Barcelona för några omgångar sen och det var ett rejält formbesked. Sedan hade man ett onödigt poängtapp mot Eibar som man borde kunna slå. Nu senast mötte man Getafe och där såg man ut ha den kvalitén som man hade mot Barcelona och man slog Getafe med hela 5-0. Getafe blev verkligen demolerade och Sevilla vann skottstatistiken med hela 22-6 för att nämna något om deras överlägsenhet. De skador man har i laget är långtidsskador och ingen man saknar heller i startelvan. Startelvan man har är riktigt bra och det är viktigt att man fortsätter prestera nu. Kevin Gameiro har varit glödhet i år och står på fem mål och gör mycket viktiga mål. Sedan har man framförallt spelare som Konoplyanka, Banega och Krychowiak som gör det riktigt bra på mittfältet och riktigt heta Konoplyanka är förövrigt i bra målform. Senaste matchen lagen emellan på El Madrigal slutade 0-2 till Sevilla och man slog Villareal både en och två gånger förra säsongen.

Vårt Speltips:

Alla odds från Bet365

Det här borde kunna bli en relativt jämn match om man ser vart de båda lagen ligger tabellmässigt. Villareal har 2,20 pengarna vid vinst och det är ett högt odds, men tycker att Sevilla har ett skyhögt odds på 3,30 pengarna och jag ser Sevilla som favoriter. Det ska mycket till att Villareal bryter sin negativa trend mot ett Sevilla i bra form. Jag bettar på att Sevilla tar hem matchen och jag tror man kommer göra det i överlägsen stil. Över 2,5 mål i matchen är ett säkert bett. Ett skrälltips att Sevilla tar hem matchen med 3-0 som ger 34,0 pengarna, men samtidigt ska man inte glömma att Villareal har hemmaplan. Men jag tror ändå att Sevilla kommer vara överlägsna. Konoplyanka kommer fortsätta befinna sig i bra målform även efter denna match och han kommer göra ett mål. Kevin Gameiro kommer även han göra ett mål i den här matchen. I Villareal är det lite svårare att tippa potentiella målskyttar, men spelare som Bakambu ligger närmast till hands i så fall att sätta en balja. Det här kommer bli en viktig match för bägge lagen om Villareal vill hänga med topplagen måste man vinna. Sevilla måste i sin tur segra för att tajta ihop luckan som är bakom femteplacerade Villareal och då ser det plötsligt väldigt lovande för Sevilla efter denna inledning trodde jag det skulle ta längre tid att klättra upp så snabbt. Det kommer bli en bra match och väldigt intressant!

villarreal-y-sevilla-se-enfrentaran-en-los-octavos-de-final-de-la-liga-europa