Hem rekar-fotboll Du är här

Valencia-Granada

Dag: fredag, den 25:e september

Tid: 20.30

Plats: Mestalla, Spanien

Då var det dags för den sjätte omgången i La Liga. Femte omgången spelades tidigare i veckan så lagen får matchas hårt nu under de här dagarna. Valencia tar emot Granada på Mestalla i Spanien klockan 20.30 svensk tid. Granada som ligger ungefär fem timmars bilfärd från Valencia och båda lagen kommer för att försöka ta sin andra seger i upptakten av La Liga.

Valencia har startat säsongen sådär då man bara har tagit sex poäng på fem matcher. På fem matcher har man vunnit en match och spelat lika tre och förlorat en. De har hittills bara gjort två mål och även släppt in lika många. Bästa målskyttarna är Álvaro Negredo och Paco Alcácer med ett mål var.

De har startat säsongen med två 0-0 matcher och en 1-1 match. Deras seger kom mot Sporting Gijón där man vann med 1-0 för tre matcher sedan. Matchens enda mål gjordes av Paco Alcácer.

Senaste matchen spelades mot Espanyol i tisdags. Det blev en 1-0 förlust. Valencias måltorka fortsätter och det ser inte bra ut framåt. Hela sju gula kort delades ut till Valencia den matchen. Álvaro Negredo och Paco Alcácer började båda två på bänken senast. Då Álvaro Negredo fick sitta kvar hela matchen.

På Valencias skadelista hittar vi: Rodrigo De Paul, Lucas Orbán, Rúben Vezo, Shkodran Mustafi och André Gomes. Där hittar vi även målvakterna Matthew Ryan och Diego Alves.

Granada har hittills vunnit en match och förlorat fyra på de fem inledande omgångarna. Granada slutade förra året på en 17:e plats och kom bara tre poäng före det nedflyttande laget Almeria. Det var helt klart en svag säsong av Granada ifjol.

I tisdags mötte dem Real Sociedad och matchen slutade 3-0 till Sociedad. Granada blev därmed nollade och har hittills släppt in elva mål.

Granada har fyra målskyttar som står på ett mål och ingen har utmärkt sig särskilt mycket i offensiven bland målgörandet. Förste anfallaren Youssef El Arabi har nätat och han är en viktig kugge i laget och i deras offensiv.

Granada har Rubén Pérez skadad. Han har hittills spelat tre matcher för Valencia.

Under de åtta senaste mötena som lagen har mötts har Valencia vunnit sju och en match har slutat oavgjord. En klar fördel då Granada verkar ha det riktigt svårt mot just Valencia.

Vårt speltips:

Båda lagen har haft en tuff inledning av säsongen och inte tagit många poäng. Valencia har inte förlorat mot Granada på de senaste åtta matcherna. De kommer bli en vändning för Valencia och ge dem chansen att hänga med bland Europaplatserna som dem strävar efter. En Valencia vinst ger bara 1,50 men det känns som ett säkert kort.

Känslan är att Valencia kommer att föra matchen på deras hemmaplan och de har inte gjort många mål framåt. Inte heller släppt in många så en målsnål match lär det bli. Under 2,5 mål ger 2,00 gånger pengarna. Under 1,5 mål är också ett alternativ som ger ett högre odds, 3,75 ligger det på.

En kombination med att både Valencia vinner och att det blir under 2,5 mål ger ett odds på 3,60 gånger pengarna. Ett värt spel enligt mig.

Alla odds är från bet365.com.

Valencia-vs.-Granada-XI

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se