Hem rekar-fotboll Du är här

Torino – Milan

Dag: lördag den 17/10

Tid: 20.45

Plats: Stadio Olimpico di Torino, Turin

 

Hemmastarka Torino tar emot Milan på lördag i en viktig match för bägge lagen. Torino hänger med i toppstriden om man lyckas ta tre poäng och Milan vid vinst kommer upp och nosar på Europaplatser.  Torino återfinns på en stabil femteplats i tabellen och man har spelat bra i år. Milan ligger på plats elva och man måste kunna höja sig för Milan har ett rätt bra lag. Torino är favoriter mot Milan och det hade man inte kunnat tänka sig för några år sedan. Bägge lagen kommer dessutom från förluster i sina senaste matcher.

Torino som går från klarhet till klarhet i Serie A och kommer högre och högre upp i tabellen för varje år som går. Senast mot Carpi åkte man på en onödig poängförlust, Carpi som dessutom är nykomlingar och ligger i botten måste man slå om man vill hamna högt upp i slutet av säsongen. Hur som helst det var en match man skulle vinna spelmässigt och man hamnade i underläge både en och två gånger. Lagets svenskar Pontus Jansson och Alexander Farnerud är tyvärr skadade länge till och det är väldigt tråkigt. Man har släppt in endast åtta mål hittills och mycket är beroende på deras stabila trebackslinje och att man är ett kompakt lag. En som är väldigt viktig för Torino och dessutom är lagkapten är Glik, han har vart väldigt bra i år. En annan som vart riktigt vass är den utpräglade målskytten Fabio Quagliarella som leder laget interna skytteliga på fyra mål och han gör en hel del viktiga mål för Torino. Man har en hel del långtidsskador på några spelare, men ingen ”jätteviktig” gubbe. Vilket är tur i oturen. Förra året när man mötte Milan på Stadio Olimpico spelade man ett oavgjort resultat.

Milan som blev överkörda mot Napoli i senaste matchen och förlorade med hela 4-0, vilket var en rejäl käftsmäll. Napoli tog vara på sina chanser och Milan hade inte en chans. Milan är inte i någon vidare form innan matchen mot Napoli förlorade man även mot Genoa. Jag tror att Milan kommer ha svårt att nå Europa spel även fast man har värvat spelare som Bacca i år, så har man ändå inte fått ihop laget. Carlos Bacca leder interna skytteligan på tre mål och han har gjort det väldigt bra ändå sen han kom till Milan. En annan spelare som är väldigt nyttig för Milan är Bonaventura som är viktig för offensiven. På skadelistan finns bland annat Balotelli och Menez som ändå har kvaliteter att bidra med när de spelar, så klart det är ett avbräck. Senaste matchen när Milan hade hemmaplan mot Torino vann man med klara 3-0 så det blir en intressant match det här.

Vårt Speltips:

Alla odds från Bet365

Svårt att se att Milan vänder den negativa trenden mot Torino som kanske inte är ett bättre lag på pappret, men är en bättre grupp och det bevisar man säsong efter säsong att man är ett svårt lag att möta. Det är bra odds i matchen överlag och det är en jämn match på förhand. Torino som inte har förlorat än på hemmaplan kommer inte göra det idag heller. Jag tror att Torino kommer vinna och oddsen på det är 2,35 pengarna och Milan kommer ha svårt att ens knipa en poäng. Ett oavgjort resultat och en Milan vinst har exakt samma odds på 3,20 pengarna. Jag tror även att Torino kommer hålla nollan eftersom man är starka bakåt och Bacca kommer inte få tillräckligt med bra lägen för att sätta en boll idag. Skulle betta på att det slutar 2-0 till Torino och det ger 11,0. Quagliarella kommer bli tvåmålskytt och det ger 8,0 pengarna.

Foto Fabio Ferrari - LaPresse
14 09 2013 Torino ( Italia )
sport
Campionato Serie A Tim - Stagione 2013/2014 Stadio Olimpico di Torino - Torino Fc vs Milan
Nella foto:D'Ambrosio rete

photo Fabio Ferrari - LaPresse
14 0892013 Turin ( Italia )
sport
Italian Football Championship League A Tim 2013 /2014 - Olympic Stadium of Turin - Torino Fc vs Milan
in the pic:D'Ambrosio

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se