Hem rekar-fotboll svenska-cupen Du är här

Odds och experttips: Djurgården – Hammarby Svenska Cupens kvartsfinal 10:e Mars

10:e mars smäller det rejält i Stockholm. Då ställs nämligen de båda ärkerivalerna Djurgården och Hammarby mot varandra i ett stekhett Stockholmsderby som dessutom råkar vara kvartsfinal i Svenska Cupen. Trots att säsongen ännu är i ett tidigt stadium och Allsvenskan inte ens satt igång än så lär vi få se en fullsatt och kokande Tele2 Arena så som det brukar vara under Stockholmsderbyn. Vi ska nu ta oss en titt på lagens förutsättningar inför denna match. Samt ge oddstips och speltips från experterna på årets första derby

Odds och speltips Djurgården – Hammarby Svenska Cupen Kvartsfinal

Hur tippar våra expert på denna match? Djurgården mot Hammarby är alltid en match som är extra svår att betta på. Djurgården har haft länge ett derby spöke och inte kunnat slå Hammarby sedan Bajens återkomst till Allsvenskan 2015. De senaste möterna har Bajen vunnit med 1-2 respektive 1-3 . Så att det bli en tät match med en del mål tror vi på. Att betta på över 2.5 mål på 1.74 hos Betsafe är ingen omöjlighet.
Tror du att Djugården leder efter första halvlek? Isåfall hittar du odds på 3.25 hos Unibet. Du hittar många flera marknader att lägga dina bett på Svenska cupen Djurgården – Hammarby. Gå in på något av de svenska betting sidorna vi har på vår sida och hitta de marknader du vill betta på.

Lagens form inför kvartsfinalen i Svenska Cupen

Eftersom säsongen är i ett tidigt stadium så är det något svårt att bedöma lagens form. Ser man tillbaka på lagens fyra senaste matcher kan man i alla fall få sig en idé om lagens form. Om vi börjar med att ta oss en titt på Djurgården så har de 4 vinster på sina 4 senaste matcher. Detta är dock inget att dra alltför stora växlar av eftersom motståndet för det mesta har bestått av lag från lägre serier. Ett sådant lag är Sylvia som Djurgården besegrade på bortaplan i den andra omgången av Svenska Cupen med 4–0. Detta tog Djurgården vidare till cupens gruppspel där de inledde med att besegra Frej med 2–1 på hemmaplan. Segern mot Frej följdes därefter upp med en 3–0 seger på bortaplan mot Hässleholm. I den tredje och sista omgången av gruppspelet ställdes Djurgården för första gången i säsongens cup mot Allsvenskt motstånd, detta i form av Elfsborg. Matchen vanns av Djurgården med 3–2 på hemmaplan.

Djurgården har alltså idel vinster hittills i cupspelet denna säsong. Som tidigare nämnt har majoriteten av dessa vinster dock kommit mot lag från lägre divisioner, men hur som helst lär Djurgården gå in med starkt självförtroende till matchen mot Hammarby.

Hur ser Hammarbys from ut inför kvartsfinalen i Svenska Cupen?

Hur har då Hammarbys form sett ut baserat på deras fyra senaste matcher? Svaret på denna fråga är att de på sina fyra första matcher den här säsongen har 3 vinster och 1 oavgjord match. Hammarby inledde dessa 4 matcher med att besegra Carlstad United med 3–0 på bortaplan i andra omgången av Svenska Cupen. Därefter besegrades Varberg med 3–0 i den första gruppspelsmatchen medan man därefter endast fick 1–1 mot Eskilsminne i den efterföljande cupmatchen. I den fjärde och sista matchen var man dock tillbaka på vinnarspåret igen och besegrade Dalkurd på hemmaplan med 3–1.

Vem vinner matchen?

Som tidigare nämnt är det svårt att bedöma lagens form så här tidigt in på säsongen. Ska man jämföra Djurgården och Hammarby ser dock Djurgården något starkare ut. De gör dem eftersom de vunnit sina fyra senaste matcher. En av dessa matcher var dessutom mot Allsvenskt motstånd. Hammarby har å sin sida endast ställts mot lag från lägre divisioner och har dessutom bara fått oavgjort i en av dessa matcher.

Live streama Djurgården –  Hammarby

Många ställer sig säkert frågan, vart kan man streama Svenska cupen? Går det att streama Djurgården  -Hammarby? Absolut går det. För att  live streama årets första derbry mellan Djurgården – Hammarby rekommenderar vi C More Sport! Deras sportpaket visar all svensk fotboll och så klart Svenska cupen. För 499 SEK / månaden kan du kolla på mer eller mindre all sport.
Om du hellre vill live streama matchen via bettingbolag så brukar det fungerar också. Bland annat så brukar Unibet och Bet365  live streama många matcher. Skapa konto redan idag, lägg ett bett och börja streama!

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se