Hem rekar-fotboll Du är här

Svenska Cupen: Malmö fortsätter att gå rent, femte raka segern på lika många matcher

Under söndagen var dagen vi alla väntat på, nämligen genrepet i svenska cupen för de himmelsblå. Äntligen verkar det som om man på allvar tänker ro hem den förbannade cupen en gång för alla. Att man ska vinna SM-guld verkar vara något som de flesta på förhand räknat med att ta hem. Och när man under försäsongen gått rent med målskillnaden 8-1 så känns det som att ingenting kommer kunna stå i vägen för de himmelsblå mästa mästarna. På lördag är det dags för omgång två i gruppspelet och då är det supperettangänget Gefle IF som står för motståndet. Men först lite FA-Cupen. Manchester åker till wigan och man gör det som storfavoriter. Avspark ikväll 21:00 DW Stadium.

Går malmö verkligen rent i år?

Malmö ställde i söndags upp med ett superlag. Man hittade föga förvånande Johan dahlin i målet. Backar bestod av Eric Larsson, Frans Brorsson, Lasse Nielsen samt den malmöfostrade Behrang Safari. Mittfältet bestod av den egna produkten Mattias svanberg, Fouad Bachirou, Oscar Lewicki samt den före detta blåvitt-spelaren Sören Rieks. Anfallet var väll det som förvånade de flesta i malmö då man ställde upp med Carlos Strandberg och Alexander Jeremejeff. Den sistnämnda fick starta istället för Malmöfostrade och tillika kaptenen Markus rosenberg. Men i mitten av den andra halvleken gjorde man bytet som fick stående ovationer när Just Jeremejeff byttes ut mot Kaptenen. Och bara en stund efter bytet så var kaptenen framme och ordnade straff. En straff han själv tog hand om och satte 1-0. Årets första tävlingsmål signerades Rosenberg, vilket var otroligt skönt för malmösupportrarna i största allmänhet, men även för kaptenen själv i synnerhet.

Matchen slutade därför 1-0 och di blåe fortsätter därmed den inslagna linjen i att vinna.

Kan wigan skrälla igen mot city?

Ikväll är det dags för FA-Cupen. För de allra mest inbitna fotbollssupportrarna så minns vi år 2013 när Wigan skrällde och mot just Manchester City och vann FA-Cupen. På dessa fem åren så har däremot mycket förrändrats och Manchester City har under dessa åren förvandlats till ett av världen bästa klubblag. Wigan har dessutom lyckats degradera sig ner i divisionerna och det ser för närvarande inte ut som att de har några som helst chanser att lyckas vinna ikväll. Dessutom Har Manchester City’s tränare Pep Guardiola lyckats få Manchester City att spela de spel han lyckades få FC Barcelona att göra när de var som bäst.

Hämta en grym bonus hos Bethard här!

Därför tror vi att det kan komma att bli en tuff match för Wigan. Man har lyckats komma långt i år och ska därför vara nöjda med vad man tillfört i denna turnering. Dessutom ligger Wigan nere å härjar i League one, vilket är två hela divisioner upp till de blåklädda Manchester-laget.

Dessutom har man flera tongivande spelare i Manchester-laget som gör att det känns aningen svårt att kunna rå på dem. Men som vi alla vet är bollen rund, vilket gör att vadsomhelst kan hända.

Vill du spela på matchen ikväll, eller någon av de andra matcherna i veckans upplägg så rekommenderar vi att du gör det hos BetHard. Där hittar du ett grymt utbud av spel i alla dess former. Just nu får du dessutom en grym välkomstbonus på 200% upp till 1000 kronor, vilket gör att du som spelare får en riktigt bra deal i din start som spelare.

Bethard Big logo