Hem rekar-fotboll Du är här

Stade Reims – Paris Saint Germain

Dag: Lördagen den 19e September

Tid: 17.30

Plats: Stade Auguste-Delaune II, Frankrike

Omgång 6 i Ligue börjar på fredag och då lirar Stade Rennais mot Lille. På lördagen är det ett toppmöte i alla fall om man kollar på tabellen. Stade Reims tar emot Paris Saint Germain, trean mot ettan drabbas samman. En match där Paris Saint Germain är stora favoriter till att vinna.

Stade Reims har tio poäng på fem matcher och bör vara väldigt nöjda med denna start, då de hamnade på en femtonde placering i tabellen förra året. Givetvis har säsongen bara startat och jag tror att de kommer att sjunka längre och längre ner i tabellen. Den senaste matchen de spelade var mot Toulouse FC och då spelade de oavgjort, 2-2 blev slutresultatet. De låg under i den matchen 2-0 men lyckades att komma tillbaka starkt efter mål av Theoson Jordan Siebatcheu och Frederic Bulot. De har Hugo Rodriguez, David Ngog, Odair Fortes och Diego Rigonato på deras skadelista.

Paris Saint Germain är serieledare och har inlett säsongen med tretton poäng på fem matcher, en bra start för de regerande mästarna. Paris Saint Germain är också klara favoriter till att vinna hela Ligue 1 även i år. Paris Saint Germain mötte Malmö FF i Champions League under tisdagen och då vann dom med 2-0 efter mål av Angel di Maria och Edinson Cavani. Deras senaste match i Ligue 1 var mot Bordeaux och då spelade man 2-2. Båda målen gjordes då av Edinson Cavani. Deras skadelista ser väldigt positiv ut då ingen är skadad faktiskt, väldigt positivt för tränaren Laurent Blanc som har en frisk trupp att välja ifrån.

Förra säsongen när Stade Reims och Paris Saint Germain drabbades samman så slutade de med 2-2 i första matchen och Paris Saint Germain vann den andra matchen med 3-2. Värt att nämna är att av Paris Saint Germains fem mål i dom matcherna så gjorde Zlatan Ibrahimovic och Edinson Cavani fyra av dom, de gjorde två vardera. Målrika matcher brukar det alltså vara dom här lagen emellan och nu lär Zlatan Ibrahimovic vara med i denna match och då är det stor chans att de blir många mål för Paris Saint Germain.

Vårt speltips:

Paris Saint Germain vinner den här matchen och det har ett odds på 1.42, de är stora favoriter och det är därför oddset är så lågt. Reims har gjort fyra mål mot Paris Saint Germain på två matcher och jag tror även de gör mål i denna match, att båda lagen gör mål ger ett odds på 2.04 gånger pengarna på Unibet. Det blev över 3,5 mål i båda matcherna förra säsongen och det tror jag att det blir även denna gången, det är ett odds på 2.95 gånger pengarna. Angel di Maria såg vass ut förra matchen mot Malmö FF och gjorde ett riktigt snyggt mål efter redan fyra minuter, att han gör mål i denna match har ett odds på 4.30 gånger pengarna på Unibet.

maxligue-1-1e-j-reims-2-2-psg-15b2a