Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: Wolfsburg – Real Madrid

Dag: onsdagen den 6:e april

Tid: 20.45

Plats: Volkswagen Arena, Tyskland

Då var det äntligen dags för lite Champions League igen. Det är Wolfsburg som tar emot Real Madrid på sin hemmaplan nere i Tyskland. Det här är det första kvartsfinalmötet utav två som ska spelas. Det är ett Wolfsburg som inte är i särskilt bra form som möter ett Real Madrid i riktigt bra form. Detta kan bara sluta på ett sätt enligt mig. Dock tror jag att det kommer bli en underhållande match i alla fall.

Wolfsburg ligger för tillfället på en åttondeplats i Bundesliga, något man inte är nöjda med. Efter 28 spelade omgångar så har man spelat ihop 38 poäng i ligan. Man har lyckats göra 39 mål framåt och släppt in 37 mål bakåt, detta ger dom en målskillnad på plus två. Wolfsburg har inte någon bra form i ligaspelet då man inte har vunnit på tre raka matcher i Bundesliga.

Senaste matchen för Wolfsburg spelades i Bundesliga mot Bayer Leverkusen. Det var en klar besvikelse för Wolfsburg som förlorade matchen klart. Matchen slutade 3-0 till Bayer Leverkusen och deras spel var övertygande. Målen i denna match gjordes utav Julian Brandt, Chicharito och Vladlen Yurchenko.

Wolfsburg har bara en enda spelare på sin skadelista och det är Sebastian Jung. Nicklas Bendtner kommer säkerligen inte heller vara med mot Real Madrid efter saker han gjort utanför planen. Bas Dost, Daniel Caligiuri och Naldo är också osäkra till spel inför denna match. Den bästa målskytten är Bas Dost som har gjort sju mål i Bundesliga.

Real Madrid ligger för tillfället på en tredjeplats i La Liga. Man ligger en poäng efter tvåan Atletico Madrid och sju poäng efter serieledande Barcelona. Efter 31 spelade omgångar har man lyckats spela ihop 69 poäng. Man gör extremt mycket mål och man har gjort flest mål i hela ligan. Man har gjort hela 89 mål och släppt in 29 mål, detta ger dom en målskillnad på plus 60. Real Madrid har väldigt bra form och man har vunnit sex raka matcher.

Senaste matchen för Real Madrid var i el clasico mot Barcelona. Den matchen lyckades man vända och vinna, vilket var starkt med en man mindre. Matchen slutade 1-2 till Real Madrid. Gerard Pique gjorde matchens första mål i den 56:e matchminuten. Karim Benzema kvitterade sen och sen avgjorde Cristiano Ronaldo matchen med sitt 1-2 mål.

Real Madrid har bara en skadad spelare i hela truppen och det är Raphael Varane. Det är väldigt positivt för Zinedine Zidane som får välja från en helt frisk trupp. Den bästa målskytten för Real Madrid denna säsong är Cristiano Ronaldo som har gjort 29 mål i La Liga.

Vårt speltips:

Alla odds är från bet365.com.

Jag tror att det blir en enkel seger för Real Madrid i denna match, vilket har ett odds på 1,60. Jag tror också att det blir över 2,5 mål och det har ett odds på 1,60. Wolfsburg kommer inte att göra något mål mot Real Madrids starka defensiva. Att båda lagen inte gör mål i matchen har ett odds på 2,10. För att höja oddset lite kan du spela på en kombination där Real Madrid och att båda lagen inte gör mål, vilket har ett odds på 2,87. Cristiano Ronaldo är stekhet och jag tror han gör mål även i denna match, vilket har ett odds på 1,61. En chansning kan vara att han gör minst två mål i matchen och det har ett odds på 3,50. Mitt sista speltips är att spela på resultat. Det är alltid svårtippat men ger stor utdelning om ditt spel går in. Det mest rimliga resultatet enligt mig är 0-3 till Real Madrid och det har ett odds på 12,00 gånger pengarna.

 

maxresdefault (2)