Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: Wolfsburg – PSV Eindhoven

Dag: Onsdagen den 21:e Oktober

Tid: 20:45

Plats: Volkswagen Arena, Tyskland

Då var det dags för den tredje omgången i Grupp B av Champions League, den gruppen består utav PSV Eindhoven, Wolfsburg, Manchester United och CSKA Moskva. Den gruppen är helt jämn då alla lagen har samma poäng och samma målskillnad efter två spelade matcher. Den match jag kommer skriva om nu är Wolfsburg emot PSV Eindhoven där Wolfsburg spelar på Volkswagen Arena som är deras hemmaplan. En match där jag tror att Wolfsburg har stor fördel och det ser man även på oddsen då det har väldigt låga odds till att vinna den här matchen. PSV Eindhoven lyckades dock att skrälla och vinna mot Manchester United och kan lika gärna vinna mot Wolfsburg som för övrigt förlorade mot just Manchester United i deras senaste Champions League match.

Wolfsburg slutade tvåa förra året i Bundesliga med tio poäng efter Bundesligavinnarna Bayern München och med den placeringen så direktkvalificerade man sig till Champions League där man blev inlottade i Grupp B. Den gruppen är som sagt helt jämn och det återstår att se vilka som drar det längsta strået i denna grupp. Wolfsburg har inlett helt okej i Bundesliga då man ligger på en fjärdeplats efter nio matcher med femton poäng. Det är inget fel med placeringen man ligger på men man ligger tolv poäng efter Bayern München som har inlett felfritt och vunnit samtliga matcher, det blir därmed svårt att utmana men det visste man väl redan innan. Deras senaste match i Champions ju mot Manchester United och då förlorade man med 2-1. Daniel Caligiuri inledde målskyttet för Wolfsburg redan efter fyra minuter, samme spelare drog på sig en straff då han fick bollen på handen i den 34:e minuten. Den förvaltade Juan Mata väl och Chris Smalling satte ledningsmålet och även det sista målet i matchen för Manchester United i den 53:e minuten. Den senaste matchen i Bundesliga var dock en vinst mot Hoffenheim med 4-2 och Wolfsburgs mål gjordes utav Bas Dost och Max Kruse som gjorde tre mål i matchen. Robin Knoche och Felipe Lopes är de enda skadade spelarna för Wolfsburg.

PSV Eindhoven är de regerande mästarna i den Holländska ligan förra året och därför är man i år med i Champions League. En stor anledning till att de vann ligan var för att de hade Memphis Depay, han har lämnat för Manchester United som också spelar i samma grupp i Champions League. PSV Eindhoven har som de andra lagen spelat ihop tre poäng i gruppen och det var just mot Manchester United man vann mot. I den Holländska ligan har man spelat nio matcher och man ligger trea såhär långt i tabellen, då man har spelat ihop 18 poäng. Man har bara två lag framför sig och det är Feyenoord och Ajax som båda har 22 poäng och ligger på en delad förstaplats. Deras senaste match i Champions League var mot CSKA Moskva och då förlorade man med 3-2, PSV Eindhovens mål gjordes utav Maxime Lestienne som blev tvåmålsskytt i matchen. Seydou Doumbi blev tvåmålsskytt för CSKS Moskva och Ahmed Musa gjorde också han ett mål i denna match. Den senaste matchen i den Holländska ligan var mot Excelsior och den matchen slutade 1-1. Målet i den matchen gjordes utav Davy Propper.

Vårt speltips:

Alla odds är från Bet365

Jag tror att Wolfsburg kommer vinna den här matchen rätt enkelt då de har fördelen av att spela på hemmaplan, de har även ett slagkraftigare lag än vad PSV Eindhoven har enligt mig. Det har ett odds på 1,66 vilket inte är det bästa oddset. Jag tror ändå att PSV Eindhoven kommer lyckas göra mål i den här matchen därför tror jag det är bra på att spela på en kombination där båda lagen gör mål och att Wolfsburg vinner matchen och det har ett odds på 3,20 gånger pengarna på Bet365. Max Kruse gjorde ett hattrick i den senaste matchen han spelade i och han kommer till den här matchen med väldigt gott självförtroende därför tror jag även att han gör mål i denna match och det har ett odds på 2,10 gånger pengarna. En chansning kan vara att Max Kruse gör minst två mål i matchen och det har ett odds på 6,50 gånger pengarna vilket är ett jättebra odds att betta på. Det resultat jag skulle spela i denna match är 3-1 till Wolfsburg, vilket är en chansning men det ger väldigt bra odds. Hela 12,00 gånger pengarna ger det om det spelet går in och jag tror det är möjligt.

 

Wolfsburg-vs-PSV-702x336