Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: West Ham – Crystal Palace

 

Dag: lördag den 2/4 -2016

Tid: 16.00

Plats: Boleyn Ground, London

Ett derby mellan de bägge London – lagen väntar på lördag, när West Ham tar emot Crystal Palace. West Ham som har stått för en strålande säsong hittills ligger på en femteplats och slåss i allra högsta grad om Champions League platser. Dessutom är man i en riktigt bra form för tillfället och man har inte förlorat på länge. Crystal Palace som inledde den här säsongen strålande har bara rasat den senaste tiden. Man ligger på en 16:e plats och formen finns inte, om det vill sig illa kommer man vara inblandad i nedflyttningskampen.

West Ham som hade ett London derby i sin senaste match också, fast den gången var det mot Chelsea. West Ham tog en ganska tidig ledning när Lanzini satte 0-1 i den 17:e minuten. Chelsea tog sig in i matchen och började skapa ett övertag. Precis innan det blev halvtid hann också Chelsea kvittera. I andra halvlek kom Andy Carroll in och hann snabbt skriva in sig i målprotokollet. Laget spelade stabilt försvarsspel, men Chelsea fortsatte att ha ösa på framåt och tillslut lyckades inte West Ham klara av Chelseapressen. Fabregas gjorde sitt andra mål för dagen på straff och slutresultatet skrevs till 2-2.

Spelarna som saknas till lördagens match för West Hams del är Tomkins som är vadskadad, Collins och Henry som båda har en sträckning i baksida lår.

West Ham har en riktigt fin form och de mest tongivande spelarna levererar på planen. Ta Payet som exempel som bidrar med väldigt mycket poäng så som assists och mål. I senaste matchen mellan lagen slutade det med en 1-3 seger till West Ham och i den matchen hade Crystal Palace stora problem att skapa målchanser.

Crystal Palace hade svåra tabellettan Leicester i sin senaste match där man åkte på en förlust. Leicester besegrade Crystal Palace med 0-1. Målet kom i första halvlek när det stod och vägde i matchen. Efter målet tog Crystal Palace över spelmässigt och jagade ett mål, men det lyckades man tyvärr inte med för lagets del. Man är i behov av att ta en seger snart för annars kommer man komma in i nedflyttningsstriden, dock ska det mycket till att slå West Ham som är ett av de starkare lagen i årets upplaga av Premier League.

På skadelistan har laget: Jedinak(lårskada), Chamakh(lårskada), McArthur(vristskada), Wickham(ljumskskada) Appiah(Korsband), McCarthy(knäskada)

Man besitter mycket kvalité i laget och det var de man såg i början av laget, men de mest tongivande spelarna måste höja laget och få med sig de andra spelarna. Exempelvis Cabaye som är ruggigt bra stundtals. Zaha och Bolasie för att nämna några andra. När det väl klickar för laget kan man hota alla lag, men det var alldeles för länge sen det klickade för laget.

Vårt Speltips:

Alla odds från Bet365

Jag tror inte att vändningen för Crystal Palace kommer i denna match. West Ham är alldeles för starka för tillfället och en West Ham vinst är jag helt övertygad om och det ger 2,0 pengarna och det är riktigt bra odds. Ett resultat på 3-1 till West Ham är fullt möjligt och över 2,5 mål som ger 2,0 pengarna är given. Payet eller Carroll kommer att finnas med i målprotokollet om inte bägge spelarna gör det.

CP

 

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se