Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Watford FC – Crystal Palace

Dag: Söndagen den 27:e September

Tid: 17.00

Plats: Vicarage Road, England

Det är den sjunde omgången i Premier League och de som ligger överst i tabellen är Manchester City som har femton poäng på sex matcher. Den enda matchen på söndag är matchen mellan nykomlingen Watford och Crystal Palace, den matchen spelas klockan 17.00 på Vicarage Road som är Watfords hemmaplan. Två lag som båda ligger på nio poäng i ligan och det lär bli en jämn och rolig match.

Watford som är nykomlingar har inlett starkt för att vara en nykomling och i nuläget ligger de på en tionde plats efter sex spelade omgångar. De har nio poäng och de ligger högre upp i tabellen än vad lag som Chelsea, Liverpool och Southhampton gör. Fortsätter de att spela som de gör så är det inga tvivel om att dom kommer hålla sig kvar i Premier League. Deras senaste match var mot Newcastle som ligger näst sist i tabellen. Den matchen vann man med 2-1 och båda målen gjordes av Odion Jude Ighalo. Det är just Odion Jude Ighalo som är lagets bästa målskytt med sina fyra mål i Premier League. I Watford så är Joel Ekstrand och Lloyd Doyley skadade. Valon Behrami är avstängd då han drog på sig ett rött kort i matchen mot Swansea och fick tre matchers avstängning.

Crystal Palace är alltid roliga att kolla på då dom spelar en mycket trevlig fotboll och har många sevärda spelare såsom Yannick Bolasie, Wilfried Zaha och Yohan Cabaye. I säsongsupptakten av Premier League har man vunnit tre matcher och förlorat tre matcher och ligger därmed på en åttonde placering i ligan. De matcher man har förlorat har varit mot Tottenham, Manchester City och Arsenal vilket inte är lätta matcher för något lag i Premier League. Crystal Palace senaste match var mot Tottenham och då förlorade man med 1-0, då Heung Min Son gjorde sitt första mål i Premier League. De bästa målskyttarna i Crystal Palace är Bakary Sako och högerbacken Joel Ward vilket är lite oväntat. Skadelistan i Crystal Palace ser ut som följande att Connor Wickham, Marouane Chamakh och Kwesi Appiah är alla skadade. Damien Delaney, Mile Jedinak, Scott Dann och Joel Ward är alla frågetecken till denna match.

När vi ska kolla på det senaste mötet mellan lagen får vi gå tillbaka enda till 2013 då Crystal Palace låg i Championship. Under det året möttes man faktiskt tre gånger, två gånger i ligan och sen en gång i playoff till Premier League. Den senaste matchen var i playoff och då vann Crystal Palace och lyckades komma upp i Premier League. Matchen vann dom med 1-0 och målet gjordes utav Kevin Phillips i den 105:e minuten på straff.

Vårt speltips:

Odds från Bet365

Det känns ändå som om Crystal Palace kommer vinna då jag tycker att det är det bättre laget och de har haft svårare motstånd i början av ligan. Att tippa på att Crystal Palace vinner har ett odds på 3,10 gånger pengarna på Bet365 och det klart värt att betta på. En spelare som varit het i Watfora är Odion Jude Ighalo och att han gör mål har ett odds på 3,10 gånger pengarna. Ett annat spel som kan vara en chansing men är värt tippa på. Det är Crystal Palace vinner och att båda lagen gör mål och det ett odds på 6,0 gånger pengarna på Bet365. Det känns ändå som det kommer bli en jämn match och att tippa på vinstmarginal är inte fel i en sådan här match. Att Crystal Palace vinner med uddamålet är fullt troligt. Att de vinner med en marginal på 1 mål ger ett odds på 4,33 på Bet365.

 

Crystal-Palace-v-Watford-John-Eustace-Mile-Je_2813599

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se