Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips Uruguay – Colombia 14/10

Dag: Onsdagen den 14:e Oktober

Tid: 01.00

Plats: Estadio Centenario, Uruguay

Det är VM-kval i Sydamerika och det har bara spelats en omgång än så länge. Det är 10 lag med i gruppen där det är fyra lag som blir direktkvalificerade och ett lag kommer till playoff. Efter en match spelad så är det fem lag som har lyckats plocka samtliga poäng, det är Chile, Colombia, Ecuador, Uruguay och Paraguay. Den matchen jag kommer skriva om nu är ett riktigt tungviktsmöte i Sydamerika där Uruguay tar emot Colombia hemma i Uruguay.

Uruguay är hemmalag till denna match och har inlett detta kval med en vinst emot Bolivia i den första matchen. Den matchen vann man med 0-2 och målen gjordes utav Martin Caceres och Diego Godin. Två försvarsspelare gjorde mål i den matchen alltså. I gruppen så ligger man på en delad förstaplats med tre poäng och en målskillnad på plus två mål. I Uruguay så är Cristian Rodriguez, Alvaro Pereira, Egidio Arevalo och Martin Caceres är alla skadade. Edinson Cavani och Luis Suarez som är de två största stjärnorna i Uruguay är inte med i detta kval. Utan Edinson Cavani och Luis Suarez är Uruguay ändå ett väldigt bra lag och de har stora chanser inför denna kamp mot Colombia

Colombia är bortalag inför denna match och de vann också deras första match. Den matchen spelade de mot Peru och man vann den matchen mot 2-0. Colombias mål i den matchen gjordes utav Edwin Cardona och Teofilo Gutierrez. Man ligger på exakt samma poäng och målskillnad som Uruguay gör och det känns som det kommer bli en jämn match mellan lagen. Colombia har bara en spelare skadad och det är också deras största stjärna enligt, Real Madrid spelaren James Rodriguez har en lårskada och kan inte medverka i denna match mot Uruguay. Colombia har en väldigt stark offensiv även utan James Rodriguez och bör klara sig bra utan honom i anfallet.

Nu ska vi kolla på de senaste mötena mellan lagen och då kollar vi på de tre senaste mötena mellan lagen. Den första matchen vi kollar tillbaka på spelades den 7 september 2012 och den matchen vann Colombia väldigt säkert med 4-0. Den matchen spelades i VM-kvalet i Sydamerika. Den andra matchen spelades också i VM-kvalet i Sydamerika och den spelades 11 september 2013. Den matchen lyckades Uruguay vinna med 2-0 och Uruguays mål gjordes utav Edinson Cavani och Christian Stuani. Den senaste matchen spelades i VM förra året och det var den 28 juni 2014 som matchen spelades på Estadio de Maracana inför 73 804 åskådare. Den matchen vann Colombia med 2-0 och James Rodriguez var i väldigt bra form och gjorde båda målen i den matchen. James Rodriguez var i väldigt bra form under hela VM och det resulterade i att Real Madrid ville värva honom.

Vårt speltips:

Odds från Bet365

Det här är en riktig spelvärd match då båda lagen har höga odds till att vinna den här matchen. Det känns som en kryssmatch då båda lagen är extremt duktiga och att det blir kryss i denna match har ett odds på 3,25 vilket är ett väldigt bra odds. Uruguay har en grym defensiv där Atletico Madrid duon Diego Godin och Jose Gimenez är ett väldigt starkt mittbackspar. I andra änden så har Colombia en väldigt bra offensiv och Carlos Bacca och Teofilo Gutierrez är ett starkt anfallspar. Det känns ändå som att båda lagen kommer göra mål och det har ett odds på 2.10 vilket kan vara värt att tippa på. Att tippa på en kombination ger alltid väldigt höga odds och den kombinationen som känns mest trolig enligt mig är resultat och att båda lagen gör mål. Jag tror att det blir oavgjort och att båda lagen gör mål, det ger ett odds på 5,00 gånger pengarna. Carlos Bacca har sett het ut i klubblaget Milan och att han gör mål känns som den mest troliga målskytten i denna match, ändå har han ett odds på 4,33 på att han gör mål vilket är väldigt bra. En chansning kan vara att han gör första målet och det har ett odds på 9,00 gånger pengarna. Det mest troliga resultatet känns som 1-1 och det har ett odds på 6,50 gånger pengarna på Bet365.

Brazil Soccer WCup Colombia Uruguay.JPEG-05e22

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se