Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: Tottenham – Norwich

 

Dag: lördag den 26/12 -2015

Tid: 16.00

Plats: White Hart Lane, London

Ännu en intressant match utspelar sig på White Hart Lane när Tottenham tar emot Norwich. Bägge lagen kommer med segrar i bagaget och Norwich tog en fin skalp när man slog Manchester United. Tottenham som i sin tur tog en stabil 2-0 seger mot Southampton och man hade inga större problem i den matchen. Tottenham borde vara det starkare laget på förhand, men Norwich har sett oväntat farliga ut och har spelat jämnt mot flera stora och starka lag.

Tottenham som senast tog en stabil 2-0 seger mot Southampton som sagt, var viktigt för laget. Laget har nämligen gått knackigt på sista tiden och det var skönt att man vann. Man har kryssat mot lag på den nedre halvan av tabellen som West Bromwich och Chelsea. Man har även hunnit med att förlora mot Newcastle som ligger i bottenträsket. Tottenham har varit väldigt bra defensivt i år och det är lagets styrka. En annan styrka laget besitter är att man nästan aldrig förlorar, men desto sämre är ju då att man har kryssat hela åtta matcher.

Clinton N´jie är fortsatt knäskadad. Harry Kane blev knockad senast, men kommer komma till spel var så säkra. Danny Rose är sjuk och oklart om han hinner bli frisk till lördagens match.

Bäste målskytten i Tottenham och som toppar lagets interna skytteliga är Harry Kane som står på nio stycken mål. Utöver dessa nio mål är faktiskt målskyttet utspritt på många spelare och det är bra för laget att flera spelare kan gå fram och göra mål. Tottenham känns riktigt starka i år både framåt och bakåt och det ska bli roligt att se vad man hamnar i tabellen när säsongen är slut!

Norwich som i sin senaste match slog Manchester United med 2-1 visade ett bra formbesked i den matchen. Man har haft flera tuffa matcher i slutet och man har faktiskt gjort det bra i flera matcher, man har bland annat kryssat mot svåra Everton och även tabelltvåan Arsenal. Laget har visat bra moral och kan säkert sätta käppar i hjulet för Tottenham också.

De enda två spelarna på skadelistan är Andre Wisdom som har dragit en baksida och Matthew Jarvis som är knäskadad för tillfället och lär bli borta ett tag.

Målskyttarna i laget har varierat kraftigt, man har inte gjort allt för många mål i serien. Den som har gjort mest heter Nathan Redmond och står på fyra stycken mål. Tätt där bakom skuggar backen Martin Russell och anfallaren Jerome Cameron på tre stycken mål. Senaste matchen lagen emellan slutade 1-0 till Norwich, dock spelade man inte den matchen på White Hart Lane.

Vårt Speltips:

Alla odds från Bet365

Tottenhams odds om man vinner är rätt låga, men jag tror det kommer gå vägen för dem. Man är mycket starkare än tidigare år och man kommer ta hem matchen. Ett säkert tips är alltså Tottenham vinst. Likt förra Tottenhams match mot Southampton kommer slutresultatet bli 2-0(7,50 pengarna) och ett tips på under 2,5(2,20 pengarna) funkar också. För Tottenhams försvar är grymt bra och jag tror inte att de kommer släppa till mycket chanser eller något mål. Norwich kommer inte att lyckas, anledningen varför man vann mot United är för att de är riktigt dåliga bakåt för tillfället och är i en formsvacka. Ett säkert bet är i alla fall Tottenham vinst!

 

Tottenham Hotspur's Icelandic midfielder Gylfi Sigurdsson (L) scores the opening goal defended by Norwich City's Scottish defender Steven Whittaker (R) during the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Norwich City at White Hart Lane in north London on September 14, 2013. AFP PHOTO / IAN KINGTON RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or live services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publicationsIAN KINGTON/AFP/Getty Images