Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips: Palermo – Inter

Dag: lördagen den 24:e oktober

Tid: 20:45

Plats: Renzo Barbera, Italien

Då var det dags för den nionde omgången i Serie A och denna omgång inleds med tre matcher under lördagen. Den bästa matchen på lördag är Palermo mot Inter och det är just den matchen jag kommer skriva om i denna artikel. Palermo tar emot Inter på sin hemmaplan Renzo Barbera, en arena med bra tryck och stämningen är allt som oftast bra på denna arena. Palermo också svenskbekantingar i form utav Oskar Hiljemark och Robin Quasion som båda var med och tog guld i U21-EM i somras. Palermo ligger i nuläget på en elfte placering i ligan och Inter ligger just nu på en tredje plats i Serie A. Hela Serie A leds däremot utav Fiorentina som har 18 poäng efter åtta spelade matcher i ligan. Palermo mot Inter lär bli en riktigt rolig match att både kolla på och tippa på.

Palermo kom förra året på en elfte plats i Serie A med 49 poäng och i år hoppas man att sluta högre upp i tabellen. I nuläget ligger man också på en elfte plats med tio poäng efter åtta spelade matcher. Man har gjort tio mål i ligan och släppt in tolv mål på åtta matcher och Palermo behöver göra fler mål för att hamna högre upp i tabellen. Oskar Hiljemark som var kapten i U21-Em i somras har fått en väldigt bra på sin Palermo karriär och han är Palermos bäste målskytt med tre mål så här långt. Palermo kommer senast från en vinst mot tabelljumbon Bologna med 1-0, målet i den matchen gjordes utav Franco Vazquez och han blev assisterad av just Oskar Hiljemark. Uros Durdevic, Michel Morganella och Francesco Bolzoni är de skadade spelarna för Palermo och de kan inte medverka i matchen mot Inter.

Inter kom förra året på en åttonde plats och inför detta år har man rustat truppen väldigt och man siktar på att komma till Europaspel återigen och jag tror att detta år kommer dom lyckas med detta. Inter har inlett säsongen väldigt bra och de ligger i nuläget på en delad andraplats med Roma på sjutton poäng efter åtta spelade matcher. Inter har bara gjort åtta mål och det är förvånande att dom ligger så högt upp i tabellen med det antalet gjorda mål, de har dock bara släppt in sex mål vilket bara Inter och Fiorentina har lyckats med detta år. Inter har rätt så dålig form och på de tre senaste matcherna i Serie A har de två oavgjorda och en förlust. Den senaste matchen var mot de regerande mästarna Juventus och då blev det 0-0. Den bäste målskytten är Stefan Jovetic som har gjort tre mål för Inter denna säsong. Adem Ljajic och Dodo är de enda skadade spelarna för Inter. Nemanja Vidic är inte heller med i denna, osäkert vad som hänt med honom.

Förra året när lagen möttes så blev det fyra poäng för Inter, alltså en vinst och en oavgjord match för Inter. Den första matchen spelades den 21:e september 2014 på Palermos hemmaplan och då blev det 1-1 i den matchen, Palermos mål gjordes utav Franco Vazquez efter tre minuter. Mateo Kovacic som har lämnat för Real Madrid gjorde målet för Inter. Den andra matchen spelades på Inters hemmaplan den 8:e februari 2015 och då vann Inter övertygande med 3-0. Då gjorde Mauro Icardi två mål och Fredy Guarin gjorde ett mål.

Vårt speltips:

Alla odds är från Bet365

Jag tror att Inter är sugna på att vända deras negativa trend och detta är den perfekta matchen för dom att göra det, jag tror dom vinner och det har ett odds på 2,00 gånger pengarna på Bet365. Jag tror också att dom vinner utan att släppa in mål då dom bara släppt in sex mål under hela säsongen. Att dom vinner utan att släppa in mål har ett odds på 3,75 gånger pengarna, vilket är ett bra bet. Jag tror att det blir målsnålt och under 2,5 mål har ett odds på 1,80 vilket är ett säkert spel. Då Mauro Icardi gjorde två mål senast mot Palermo tror jag att han gör mål även i denna match och det har ett odds på 2,25. En chansning kan vara att han gör det första målet i matchen och det har ett odds på 5,00 gånger pengarna. Det korrekta resultatet tror jag blir 1-0 till Inter och att Mauro Icardi gör matchens enda mål, att dom vinner med 1-0 har ett odds på 7,50 gånger pengarna på Bet365.

 

palermo-inter-anticipo-serie-a-2015

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se