Hem rekar-fotboll Du är här

Speltips omgång 3 Inter – AC Milan

Omgång 3 i Serie A och på söndag är det derby. Inter möter Milan på San Siro och i ett sådant här derby vet man nästan aldrig vad som händer. Det är stor rivalitet mellan dessa lag då de både delar hemstad och hemmaarenan San Siro. De båda lagen har också varit väldigt flitiga under denna sommar vad det gäller värvningar. Vi hoppas på en underhållande och målrik match.

Inter – AC Milan

Dag: Söndagen den 13e September

Tid: 20.45

Plats: San Siro

Inter har inlett säsongen med två vinster utav två möjliga, Milan har däremot vunnit en och förlorat en. Inter har gjort 3 mål på dessa matcher och släppt in 2, Milan har gjort 2 och släppt in 3 mål. Om vi ska följa säsongsinledningen så känns det som om det kommer att bli en jämn tillställning.

Om vi kollar på Inter så vann dom mot Carpi FC förra matchen med uddamålet, inget vidare resultat mot en nykomling, men vinst är en vinst så de ska vara nöjda. De vann den matchen med 1-2, målen gjordes av Stefan Jovetic båda gångerna. På deras skadelista hittar vi att Dodo, Biabiany, Icardi, Manaj, Nemanja Vidic och Miranda alla är skadade. Stort avbräck för Inter är att Miranda blir borta i mittförsvaret.

Milan som började säsongen med att förlora mot Fiorentina med 2-0 revanscherade sig i förra matchen och vann mot Empoli med 2-1. Målskyttar i den matchen var Carlos Bacca och Luiz Adriano. Positivt besked för Milans nyligen köpta anfallare som levererar direkt. Milans forwards blir nog extra taggade till den här matchen då ser att Inters bästa mittback inte är tillgänglig till spel. Milans skadelista består utav Mexes, Niang, Jeremy Menez, Antonelli och Andrea Bertolacci.

När lagen möttes förra säsongen så blev det lika båda gångerna och det var målsnålt. Första matchen blev 0-0 och andra matchen slutade 1-1. Jag tror att det är stor chans att de här siffrorna upprepar sig. Om Miranda hade kunnat spela den här matchen för Inter så tror jag dom inte skulle släppt in något mål, men nu har både Luiz Adriano och Carlos Bacca större chanser för att göra mål.

Inter – AC Milan speltips

Jag tror att det blir en match där det inte blir så mycket mål och att tippa att det blir under 2,5 mål är inte dumt till denna match. Oddsen för detta ligger på 1.75 vilket kanske inte är jättelockande men det är stor sannolikhet att man sätter den. Detta tror jag främst därför att det är alltid målsnålt mellan de här två lagen. Det känns som det kommer bli ett oavgjort resultat den här matchen då Miranda är borta och det gör Inters defensiv svagare. Inters offensiv kommer däremot att göra mål på Milan, men enligt mig har de bara en kille som kan göra mål och det är Stefan Jovetic. Oddsen ser riktigt bra ut vad det gäller ett oavgjort resultat, de ligger på 3.30. Sannolikheten är också stor enligt mig att det blir lika. Matchen slutar 1-1, målen görs utav Carlos Bacca och Stefan Jovetic.

Vinnare av Inter – AC Milan

               1                 X                  2
Bet365             2.20              3.30                3.40
Unibet             2.18              3.30                3.60
Betsson             2.15              3.30                3.40

Inter-ac-milan-speltips-13-september-2015

Anmäl dig till våra utskick och få de allra se